Tirane – Itali Maba

LINJA 1

Oraret e nisjeve të autobusëve nga Shqipëria  për në ITALI, Trieste, Udine, Venezia, Verona, Breschia, Milano, Treviglio.
Çdo jave  kryejmë 3 udhëtime ne  rruge tokesore. Udhëtoni me ne me siguri dhe komoditet. Autobusët më të mirë dhe të fundit të linjës.

CMIMET :

 • 0-2 VJEC =  FREE
 • 2-12 VJEC = 30 EURO
 • MBI 12 VJEC = 50 EURO
 • VAJTJE-ARDHJE=110 EURO

Oraret e nisjeve nga Shqiperia

Cdo te Merkure, te Premte dhe te Diele drejte Italise!

ORA  E NISJES / STACIONI                                                     

 • 08:30 DURRES (STACIONI TRENIT)
 • 09:15 TIRANE (CASA ITALIA)
 • 09:30 KAMEZ (STACIONI AUTOBUZAVE)
 • 10:00 FUSHE-KRUJE (KASTRATI)
 • 10:30 MAMURRAS (RECI)
 • 10:45 LAC (NBT)
 • 11:00 MILOT (UNIVERSI)
 • 11:30 LESHE (FUGONAT E SHKODRES)
 • 12:30 SHKODER (ROZAFA)

Oraret e nisjeve nga Italia

Cdo te Merkure, te Premte dhe te Diele drejte Shqiperise!

ORA  E NISJES / STACIONI 

 • 09:00              TREVIGLIO  (CENTRALE)                               
 • 11:00          MILANO (SESTO SAN GIOVANI)
 • 11:45            BRESCHIA (VIA SOLFERIONO 6)
 • 14:00               VERONA (PORTA NOVA)
 • 15:30                VENEZIA (PREGANZOL)  
 • 16 :30              UDINE  (PALMANOVA-VIA ROMA 1)
 • 17:30             TRIESTE (FERNETTI) 

LINJA 2

Oraret e nisjeve të autobusëve  nga Shqipëria  për në ITALI, Bari, Foggia, Citta Sant Angelo, Ancona, Riccione, Forli, Bologna, Modena, Reggio Nell Emilia, Parma, Piacensa, San Donato Milanese, Milano, Treviglio.

DETARE: NGA SHQIPERIA –>TE ENJTE
               NGA ITALIA ->TE SHTUNE

 •  Deri ne moshen 4 vjecare  paguan 15 euro (detare)
 •  Nga mosha 4 deri 12 vjec paguan 50EURO  (detare)
 •  Nga mosha > 12 vjec paguhet bilete e plote 80 EURO detare

Oraret e nisjeve nga Shqiperia

Çdo te Enjte Shqiperi-Itali rruge detare.

ORA  E NISJES / STACIONI 

 • 16:00 SHKODER (ROZAFA)
 • 17:00 LESHE (FUGONAT E SHKODRES)
 • 17:30 MILOT (UNIVERSI)
 • 17:45    LAC (NBT)
 • 18:00 MAMURRAS (RECI)
 • 18:30 FUSHE-KRUJE (KASTRATI)                      
 • 18:40 KAMEZ (STACIONI AUTOBUZAVE)        
 • 19:00 TIRANE (CASA ITALIA)
 • 20:00 DURRES (STACIONI TRENIT)                   

Oraret e nisjeve nga Italia

Çdo te Shtune  Itali-Shqiperi rruge detare.

ORA  E NISJES / STACIONI 

 • 05:00 TREVIGLIO (CENTRALE)
 • 06:30 MILANO (SESTO SAN GIOVANI)
 • 06:50 SAN DONATO MILANESE
 • 08:00 PIACENZA
 • 09 00 PARMA
 • 09:30 REGGIO NELL EMILIA
 • 09: 45 MODENA
 • 11:00 BOLOGNA
 • 11;15 FORLI
 • 11;20 RICCIONE
 • 12;30 ANCONA
 • 13:15 CIRITANOVA MARCHE
 • 16;30 TORTORETO
 • 16;45 ROSETO
 • 17 00 CITTA A SANT*ANGELO
 • 17;30 FOGGIA
 • 18:30 ADRIA
 • 20:00 BARI

Çfarë dokumentesh duhen për të udhëtuar?

     Në rastin kur pasagjerit nuk i kërkohet vizë hyrjeje për në destinacionin ku udhëton, atëherë 

     dokumentacioni për udhëtim duhet të përfshijë:


– pasaportën biometrike;
– siguracionin e shëndetit për udhëtimin për ditët e qëndrimit;
– ftesën orgjinale nga pala pritëse ose, në mungese të saj, rezervimin e vlefshëm të hotelit;
– mjete monetare të mjaftueshme për të siguruar qëndrimin (minimalisht 50 euro në ditë)

1. Ne Rast moslejimi nga ana e doganes  per kalimin e kufirit nuk eshte pergjesi e agjencise 

    dhe nuk ju takon rimbursimi i biletes.

2. Agjensia nuk mban pergjegjesi ne rast vonese per shkak te motit, kontrollit ne dogane ose 

    te ndonje shkaku tjeter qe nuk varet nga ne.                                           

3. Bileta nuk kthehet, mund te behet shtyrja e udhetimit ne marreveshje me agjensine 3 dite

    para skadences se biletes 

4. Agjensia nuk mban asnje pergjegjesi per bagazhet, te cilat duhet te jene nen mbikqyrjen 

    e pasagjerit gjate gjithe kohes se udhetimit dhe ngarkim- shkarkim.Udhetim te mbare!

×

Pershendetje!

Mund të na shkruani në WhatsApp ose të dërgoni e-mail në trip2albania@gmail.com

× Na Kontaktoi për Çdo Pyetje?