All Inclusive Halkidiki 4 Ditë €79, 5 Ditë €99

Nisja nga Tirana ne oren 23:00 te dates paraardhese: Lexoni me poshte datat dhe cmimet perkatese per cdo date! Në pagesën për person në dhomë dyshe përfshihen:1. Akomodim All Inclusive në hotel,2. Vajtje – Ardhje me autobus. Në pagesë nuk janë përfshirë:1. Gjithshka që nuk është përmendur në këtë program.2. Taksa e qytetit qe eshte e […]

Read More

Get Updates & More

Thoughtful thoughts to your inbox

×

Pershendetje!

Mund të na shkruani në WhatsApp ose të dërgoni e-mail në trip2albania@gmail.com

× Na Kontaktoi për Çdo Pyetje?