Tour Categories: Udhetime me Avion

Oferta Turistike, Udhetime,  Pushime, Plazh, Bileta, Hotele Ski

UDHËTIM NË STAMBOLL, 4 DITË

DETAJET E TURIT Dita e Parë: Paraqitja në Aeroportin e Rinasit duhet të bëhet 1 orë e 30 minuta para nisjes së avionit. Fluturimi për në Stamboll. Nisja në 16.30. Mbërritja në Stamboll në 19.10. Pritja nga përfaqësuesi ynë. Transferta nga aeroporti në Hotel. Sistemimi dhe Fjetje në Hotel. Dita e Dytë: Mëngjesi në Hotel. Vizitë panoramike […]

Read More
Oferta Turistike, Udhetime,  Pushime, Plazh, Bileta, Hotele Ski

UDHËTIM NË STAMBOLL, 3 DITË

DETAJET E TURIT Dita e Parë: Paraqitja në Aeroportin e Rinasit duhet të bëhet 1 orë e 30 minuta para nisjes së avionit. Fluturimi për në Stamboll. Nisja në 12.10. Mbrritja në Stamboll në 14.50. Transferta nga aeroporti në Qendër të Stambollit. Vazhdon vizita në Qendrën e Stambollit, Taksim(lagja e ndërtuar sipas modelit evropia në […]

Read More
Oferta Turistike, Udhetime,  Pushime, Plazh, Bileta, Hotele Ski

VJESHTË NË CAPPADOCIA

DETAJET E TURIT Dita e Parë:  Paraqitja në Aeroportin e Rinasit duhet të bëhet 1 orë e 30 minuta para nisjes së avionit. Fluturimi për në Kayseri, nëpërmjet Stambollit. Nisja në 16.30. Mbërritja në Kayseri në 22.55. Pritja nga përfaqësuesi ynë. Transfertë me Autobus për në Cappadocia. Sistemimi dhe Fjetje në hotel. Dita e Dytë:  […]

Read More
Oferta Turistike, Udhetime,  Pushime, Plazh, Bileta, Hotele Ski

PUSHIME NË ANTALYA DHE PAMUKKALE

Dita e Parë.  Fluturimi direkt me charter për në Antalya. Nisja në orën 04.30. Mbrritja në orën 07.00. Transferimi dhe Sistemimi në hotel në zonën e Antalyas. All Inclusive në Hotel. Dita e Dytë.  Të lirë për Plazh. All Inclusive në Hotel. Dita e Tretë.  Të lirë për Plazh. All Inclusive në Hotel. Dita e […]

Read More
×

Pershendetje!

Mund të na shkruani në WhatsApp ose të dërgoni e-mail në trip2albania@gmail.com

× Na Kontaktoi për Çdo Pyetje?