Tour Categories: Udhëtime 2 Ditore

Oferta Turistike, Udhetime,  Pushime, Plazh, Bileta, Hotele Ski

Korçë-Drilon- Voskopojë , 2 ditë 5500 Lek

KORCË, VOSKOPOJË, TUSHEMISHT, DRILON ► 5, 12, 19, 24, 25, 26 Dhjetor ► Hotel Kocibelli (Korcë) – 5500 lekë ► Hotel Cavalioti (Voskopojë) – 5500 lekë ► Paketa me transport individual – 4500 lekë PROGRAMI: ► Dita e pare: ►Nisja nga Tirana ne oren  06:00. ►Nisja nga Durresi ne oren 05:15. ►Nisja nga Elbasani ne […]

Read More
Oferta Turistike, Udhetime,  Pushime, Plazh, Bileta, Hotele Ski

Prizren-Prevallë, 2 ditë €65

PREVALLË, PRIZREN ► 5 12, 19, 24, 25, 26 Dhjetor PROGRAMI: ►Dita e parë: ► Nisja nga Tirana në orën 08:00. ► Nisja nga Durrësi  në  orën 07:00. ► Nisja nga Elbasani në  orën 07:00. Vazhdimi i udhëtimit drejt pikës së kontrollit në Morinë me një ndalesë të shkurtër gjatë rrugës. Mbërrijmë në Prevallë. Zbulim dhe […]

Read More
Oferta Turistike, Udhetime,  Pushime, Plazh, Bileta, Hotele Ski

Fundjavë në Prespë dhe Manastir – Bitola

Dita e Parë Nisja nga Tirana për në Liqenas – Pustec, në Liqenin e Prespës. Ndalesë e shkurtër. Vizitë e Kishës së Shën Mihalit. Opsionale: Vizitë e Ishullit të Maligradit dhe Kishës së Shën Mërisë në Shpellë, në Ishull. Udhëtohet me Varkat e Fshatarëve, sipas Kohës dhe Disponibilitetit te tyre. Vazhdon Udhëtimi për në Bitola […]

Read More
Oferta Turistike, Udhetime,  Pushime, Plazh, Bileta, Hotele Ski

Strugë – Ohër, 2 dite, €39

Strugë – Ohër. Udhëtim me Autobus. STRUGE, OHER, SHEN NAUM, GJIRI I KOCKAVE, TUSHEMISHT, DRILON ► 5-6 , 12-13 , 19-20 , 24-25, 25-26 , 26-27 Dhjetor Hotel 3* – €39 Hotel 4* – €45 Paketa me transport individual – €10/person.  ►Dita e pare: -Nisja nga Tirana ne oren 06:00. -Nisja nga Durresi ne oren […]

Read More
Oferta Turistike, Udhetime,  Pushime, Plazh, Bileta, Hotele Ski

2 Ditë – Lugina Valbonës – 6900 LEKË

Mëngjes / Darkë – 6900 Lekë Mëngjes / Drekë / Darkë – 7900 Lekë   VIZITOJME: 1) Liqeni Vau Dejes & Liqeni i Komanit 2) Kanioni i Valbones 3) Liqeni Xhemes 4) Mulliri i vjeter i ujit 5) Lugina e Valbones 6) Ujevara e Valboes 7) Prizren Nisje 15 GUSHT  Nisje 22 GUSHT  Nisje 29 GUSHT  Nisje […]

Read More
×

Pershendetje!

Mund të na shkruani në WhatsApp ose të dërgoni e-mail në trip2albania@gmail.com

× Na Kontaktoi për Çdo Pyetje?