Tour Categories: Udhëtime 1 Ditore

Oferta Turistike, Udhetime,  Pushime, Plazh, Bileta, Hotele Ski

Strugë dhe Ohër , 15 €

STRUGË, OHËR, GJIRI I KOCKAVE, SHËN NAUM, TUSHEMISHT, DRILON ► 19, 20, 26, 27 Shtator ► 3, 4, 10, 11, 17, 18, 24, 25, 31 Tetor ► 1, 7, 8, 14, 15, 21, 22, 28, 29 Nëntor Programi ► Nisja nga Tirana në orën 06:00. ► Nisja nga Durrësi  në  orën 05:00. ► Nisja nga […]

Read More
×

Pershendetje!

Mund të na shkruani në WhatsApp ose të dërgoni e-mail në trip2albania@gmail.com

× Na Kontaktoi për Çdo Pyetje?