Tour Categories: Udhetim Individual

Oferta Turistike, Udhetime,  Pushime, Plazh, Bileta, Hotele Ski

PLAZH NË MAL TË ZI – ALL INCLUSIVE 4 DITË / 3 NETË

Ne Malin e Zi mund të hyet vetëm me test negativ, rezultati i te cilit duhet te jetë maksimumi i 72 orëve të fundit. Kryerja e testit kushton 25 euro. Iberostar Bellevue 4* – Budva Holiday Village 4* – Ulqin Nisja më 4, 11, 18, 25 Gusht Me Shume Detaje: Në pagesë përfshihen: 1. Akomodim në […]

Read More
Oferta Turistike, Udhetime,  Pushime, Plazh, Bileta, Hotele Ski

IBEROSTAR 4* – WEEKEND ALL INCLUSIVE, 3 DITË 149 €

Ne Malin e Zi mund të hyet vetëm me test negativ, rezultati i te cilit duhet te jetë maksimumi i 72 orëve të fundit.  Kryerja e testit kushton 25 euro.  Dita e Parë, Nisja nga Tirana për në Budva. Ndalesa gjatë rrugës. Mbrritja në Hotel Iberostar Bellevue. Sistemimi në Hotel. Fjetje dhe All Inclusive në Hotel. […]

Read More
×

Pershendetje!

Mund të na shkruani në WhatsApp ose të dërgoni e-mail në trip2albania@gmail.com

× Na Kontaktoi për Çdo Pyetje?