Tour Categories: Krishtlindje

Oferta Turistike, Udhetime,  Pushime, Plazh, Bileta, Hotele Ski

Korçë-Drilon- Voskopojë , 2 ditë 5500 Lek

KORCË, VOSKOPOJË, TUSHEMISHT, DRILON ► 5, 12, 19, 24, 25, 26 Dhjetor ► Hotel Kocibelli (Korcë) – 5500 lekë ► Hotel Cavalioti (Voskopojë) – 5500 lekë ► Paketa me transport individual – 4500 lekë PROGRAMI: ► Dita e pare: ►Nisja nga Tirana ne oren  06:00. ►Nisja nga Durresi ne oren 05:15. ►Nisja nga Elbasani ne […]

Read More
Oferta Turistike, Udhetime,  Pushime, Plazh, Bileta, Hotele Ski

Prizren-Prevallë, 2 ditë €65

PREVALLË, PRIZREN ► 5 12, 19, 24, 25, 26 Dhjetor PROGRAMI: ►Dita e parë: ► Nisja nga Tirana në orën 08:00. ► Nisja nga Durrësi  në  orën 07:00. ► Nisja nga Elbasani në  orën 07:00. Vazhdimi i udhëtimit drejt pikës së kontrollit në Morinë me një ndalesë të shkurtër gjatë rrugës. Mbërrijmë në Prevallë. Zbulim dhe […]

Read More
Oferta Turistike, Udhetime,  Pushime, Plazh, Bileta, Hotele Ski

Strugë – Ohër, 2 dite, €39

Strugë – Ohër. Udhëtim me Autobus. STRUGE, OHER, SHEN NAUM, GJIRI I KOCKAVE, TUSHEMISHT, DRILON ► 5-6 , 12-13 , 19-20 , 24-25, 25-26 , 26-27 Dhjetor Hotel 3* – €39 Hotel 4* – €45 Paketa me transport individual – €10/person.  ►Dita e pare: -Nisja nga Tirana ne oren 06:00. -Nisja nga Durresi ne oren […]

Read More
×

Pershendetje!

Mund të na shkruani në WhatsApp ose të dërgoni e-mail në trip2albania@gmail.com

× Na Kontaktoi për Çdo Pyetje?