Tour Categories: Udhetime ne Grup

Oferta Turistike, Udhetime,  Pushime, Plazh, Bileta, Hotele Ski

Strugë dhe Ohër , 15 €

STRUGË, OHËR, GJIRI I KOCKAVE, SHËN NAUM, TUSHEMISHT, DRILON ► 19, 20, 26, 27 Shtator ► 3, 4, 10, 11, 17, 18, 24, 25, 31 Tetor ► 1, 7, 8, 14, 15, 21, 22, 28, 29 Nëntor Programi ► Nisja nga Tirana në orën 06:00. ► Nisja nga Durrësi  në  orën 05:00. ► Nisja nga […]

Read More
Oferta Turistike, Udhetime,  Pushime, Plazh, Bileta, Hotele Ski

Fundjavë në Prespë dhe Manastir – Bitola

Dita e Parë Nisja nga Tirana për në Liqenas – Pustec, në Liqenin e Prespës. Ndalesë e shkurtër. Vizitë e Kishës së Shën Mihalit. Opsionale: Vizitë e Ishullit të Maligradit dhe Kishës së Shën Mërisë në Shpellë, në Ishull. Udhëtohet me Varkat e Fshatarëve, sipas Kohës dhe Disponibilitetit te tyre. Vazhdon Udhëtimi për në Bitola […]

Read More
Oferta Turistike, Udhetime,  Pushime, Plazh, Bileta, Hotele Ski

Vjeshtë në Strugë dhe Ohër, 2 Ditë €39

Dita e Parë:  Nisja nga Tirana për në Strugë. Ndalesa gjatë rrugës. Mbrritja në Hotel. Vizitë me autobus dhe Shoqëruesin tonë në Strugë dhe Ohër, ku do të vizitohen monumentet më tërheqëse. Sistemimi dhe Fjetje në Hotel. Dita e Dytë:  Mëngjes në Hotel. Nisja me autobus për në Tiranë. Ndalesë dhe Vizitë në Shën Naum. Vazhdimi […]

Read More
Oferta Turistike, Udhetime,  Pushime, Plazh, Bileta, Hotele Ski

VJESHTË NË BEOGRAD

Dita e Parë: Nisja nga Tirana me autobus në drejtim të Maqedonisë. Gjatë rrugës, pushime per kafe dhe drekë. Mbërritja në Shkup. Gjatë mesditës do të vizitohet kryeqyteti i Maqedonisë dhe monumentet më interesante të tij si: Sheshi i Maqedonisë edhe mumentet si Statuja e luftëtarit mbi Kal, Harku i triumfit “Porta Makedonija”, statujat e Tsarit […]

Read More
Oferta Turistike, Udhetime,  Pushime, Plazh, Bileta, Hotele Ski

Udhëtim dhe Degustim Vere në Kosovë 2 ditë

Dita e parë Nisja  në orën 6:00 në mëngjes. Ndalesa e parë do bëhet në një nga Restorantet në Kukes prane grykderdhjes te lumit Drin për mengjes dhe me pas do vazhdojmë rrugën e Kombit. Gjatë rrugës do të vizitojmë  Manastirin e Decanit. Vazhdojmë rrugëtimin tonë drejt Rugovës ku do ndalojmë here pas here për […]

Read More
×

Pershendetje!

Mund të na shkruani në WhatsApp ose të dërgoni e-mail në trip2albania@gmail.com

× Na Kontaktoi për Çdo Pyetje?