€39,00

Tours Nearby Vjeshtë në Strugë dhe Ohër, 2 Ditë €39

Check Availability

Available
Not Available
Selected
Tour type: Specific Date
Maximum number of people: 30
Location: Ohër, Strugë
Rate:

Overview

Dita e Parë: 
Nisja nga Tirana për në Strugë. Ndalesa gjatë rrugës. Mbrritja në Hotel. Vizitë me autobus dhe Shoqëruesin tonë në Strugë dhe Ohër, ku do të vizitohen monumentet më tërheqëse. Sistemimi dhe Fjetje në Hotel.

Dita e Dytë: 
Mëngjes në Hotel. Nisja me autobus për në Tiranë. Ndalesë dhe Vizitë në Shën Naum. Vazhdimi i udhëtimit të kthimit. Ndalesë e shkurtër në Drilon. Mbrritja në Tiranë.

Në pagesë përfshihen:
– Akomodimi në Hotel Beograd 3*S (Fjetje, Mëngjes dhe Darkë)
– Turi në Strugë dhe Ohër dhe Transporti vajtje ardhje me autobus

Në pagesë nuk janë përfshirë:

1. Gjithshka që nuk është përmendur në këtë program.

Tour’s Location

Loading Maps

Reviews

There is no review

Write a review

  • Sleep
  • Location
  • Service
  • Cleanliness
  • Room(s)

×

Pershendetje!

Mund të na shkruani në WhatsApp ose të dërgoni e-mail në trip2albania@gmail.com

× Na Kontaktoi për Çdo Pyetje?