€349,00

Check Availability

Available
Not Available
Selected
Tour type: Specific Date
Maximum number of people: 40
Location: Turqi, Cappadocia
Rate:

Overview

DETAJET E TURIT

Dita e Parë: 
Paraqitja në Aeroportin e Rinasit duhet të bëhet 1 orë e 30 minuta para nisjes së avionit. Fluturimi për në Kayseri, nëpërmjet Stambollit. Nisja në 16.30. Mbërritja në Kayseri në 22.55. Pritja nga përfaqësuesi ynë. Transfertë me Autobus për në Cappadocia. Sistemimi dhe Fjetje në hotel.

Dita e Dytë: 
Mëngjesi në Hotel. Paradite, nisja për të vizituar Muzeumin e Hapur të Goremes, me 5 Kishat Bizantine. Vazhdon vizita në Shkëmbinjte e Uchisar. Drekë e lirë. Pasdite vizitë në Avanos, qytezë në anë të Lumit të Kuq, më i gjati në Turqi, Passabag, Devrent Deresi dhe Urgup. Fjetje dhe Darkë në hotel.

Dita e Tretë: 
Mëngjesi në Hotel. Paradite, vizitë e Qytetit Nëntokësor të Kaymakli. Pasdite të lirë. Fjetje dhe Darkë në hotel.

Dita e Katërt:
Transfertë me autobus për në Aeroport. Fluturimi për në Tiranë. Nisja nga Kayseri në 06.40. Mbërritja në aeroportin e Rinasit në 10.40.

Në pagesë përfshihen:
– Fluturimi me avion vajtje – ardhje, Tiranë Stamboll – Kayseri -Stamboll – Tiranë.
– Fjetje në Hotel në Cappadocia.
– Mëngjeset dhe darkat sipas programit.
– Transfertat dhe Shëtitjet me autobus
– Shoqërues shqiptar për të gjithë ditët e qëndrimit

Në pagesë nuk përfshihen:
– Gjithshka që nuk është përmendur në këtë Program
– Siguracioni në Udhëtim
– Pijet gjatë Vakteve
– Hyrjet në Monumente dhe Muzeume

Tour’s Location

Loading Maps

Tour's Program

DETAJET E TURIT
Dita e Parë:
Paraqitja në Aeroportin e Rinasit duhet të bëhet 1 orë e 30 minuta para nisjes së avionit. Fluturimi për në Kayseri, nëpërmjet Stambollit. Nisja në 16.30. Mbërritja në Kayseri në 22.55. Pritja nga përfaqësuesi ynë. Transfertë me Autobus për në Cappadocia. Sistemimi dhe Fjetje në hotel.

Dita e Dytë:
Mëngjesi në Hotel. Paradite, nisja për të vizituar Muzeumin e Hapur të Goremes, me 5 Kishat Bizantine. Vazhdon vizita në Shkëmbinjte e Uchisar. Drekë e lirë. Pasdite vizitë në Avanos, qytezë në anë të Lumit të Kuq, më i gjati në Turqi, Passabag, Devrent Deresi dhe Urgup. Fjetje dhe Darkë në hotel.

Dita e Tretë:
Mëngjesi në Hotel. Paradite, vizitë e Qytetit Nëntokësor të Kaymakli. Pasdite të lirë. Fjetje dhe Darkë në hotel.

Dita e Katërt:
Transfertë me autobus për në Aeroport. Fluturimi për në Tiranë. Nisja nga Kayseri në 06.40. Mbërritja në aeroportin e Rinasit në 10.40.Në pagesë përfshihen:
- Fluturimi me avion vajtje – ardhje, Tiranë Stamboll - Kayseri -Stamboll - Tiranë.
- Fjetje në Hotel në Cappadocia.
- Mëngjeset dhe darkat sipas programit.
- Transfertat dhe Shëtitjet me autobus
- Shoqërues shqiptar për të gjithë ditët e qëndrimit

Në pagesë nuk përfshihen:
- Gjithshka që nuk është përmendur në këtë Program
- Siguracioni në Udhëtim
- Pijet gjatë Vakteve
- Hyrjet në Monumente dhe Muzeume

Reviews

There is no review

Write a review

  • Gjumi
  • Vendndodhja
  • Sherbimi
  • Pastertia
  • Dhomat

×

Pershendetje!

Mund të na shkruani në WhatsApp ose të dërgoni e-mail në trip2albania@gmail.com

× Na Kontaktoi për Çdo Pyetje?