€15,00

Tours Nearby Strugë dhe Ohër , 15 €

Check Availability

Available
Not Available
Selected
Tour type: Specific Date
Maximum number of people: 50
Location: Maqedoni, Ohër, Strugë
Rate:

Overview

STRUGË, OHËR, GJIRI I KOCKAVE, SHËN NAUM, TUSHEMISHT, DRILON

► 19, 20, 26, 27 Shtator
► 3, 4, 10, 11, 17, 18, 24, 25, 31 Tetor
► 1, 7, 8, 14, 15, 21, 22, 28, 29 Nëntor

Programi

► Nisja nga Tirana në orën 06:00.

► Nisja nga Durrësi  në  orën 05:00.

► Nisja nga Elbasani në  orën 06:30.

 

Ndalesë e shkurtër gjatë rrugës për pushim. Vazhdojmë drejt pikës së kontrollit në Qafë Thanë. Vizita e parë do të nis në qytetin shqiptar të Strugës, ku do të prekim shëtitoren buzë liqenit dhe përgjatë lumit (Drini i Zi) nga derdhja e Drinit deri tek pazari i qytetit. Kohë për qëndrim të lirë. Pastaj nisemi për në Ohër ku do kemi mundësi të vizitojmë qytetin e vjetër, pazarin, shëtitoren buzë liqenit (opsionale lundrim me varkë në liqen), kishën e Shën Sofisë, fortesën e Samuilit dhe jo vetëm. Kohë e lirë për të konsumuar drekën.

Pasi e lëmë Ohrin në radhë për t’u vizituar do të jetë “Gjiri i Kockave” ose i quajtur ndryshe “Muzeu mbi Ujë”. Vizitë në Manastirin e Shën Naumit dhe parkun natyror përreth tij. Kalojmë pikën e kontrollit në Tushemisht dhe ndalemi për një foto me teto Ollgën. Më pas do të vizitojmë parkun natyror në Drilon, përpara se të nisemi në rrugën e kthmit. Mbërritja në Elbasan, Tiranë dhe Durrës në mbrëmje.

Fundi i shërbimit tonë!

Në cmim përfshihet

  • Transporti vajtje – ardhje me autobus komod.
  • Shoqërues shqiptar gjatë gjithë udhëtimit.

Fëmijët

  • 2-12 vjec paguajnë 10 Euro;
  • mbi 12 vjec paguan si i rritur;
  • nëse nuk i ka mbushur 18 vjec dhe udhëton me njërin ose asnjërin nga prindërit, i duhet patjetër prokurë e noterizuar.

Tour’s Location

Loading Maps

Reviews

There is no review

Write a review

  • Gjumi
  • Vendndodhja
  • Sherbimi
  • Pastertia
  • Dhomat

×

Pershendetje!

Mund të na shkruani në WhatsApp ose të dërgoni e-mail në trip2albania@gmail.com

× Na Kontaktoi për Çdo Pyetje?