€499,00

Check Availability

Available
Not Available
Selected
Tour type: Specific Date
Maximum number of people: 40
Location: Turqi
Rate:

Overview

Dita e Parë. 
Fluturimi direkt me charter për në Antalya. Nisja në orën 04.30. Mbrritja në orën 07.00. Transferimi dhe Sistemimi në hotel në zonën e Antalyas. All Inclusive në Hotel.

Dita e Dytë. 
Të lirë për Plazh. All Inclusive në Hotel.

Dita e Tretë. 
Të lirë për Plazh. All Inclusive në Hotel.

Dita e Katërt. 
Mëngjesi në Hotel. Nisja për në Pamukkale. Gjatë rrugës pushime të shkurtra. Fjetje dhe Darkë në hotel.

Dita e Pestë. 
Mëngjesi në Hotel. Fjetje dhe Darkë në hotel.

Dita e Gjashtë
Tarnsferta nga Hoteli në Aeroportin Denizli. Fluturimi Denizli – Stamboll – Tiranë. Nisja nga Denizli në orën 07.00. Mbrritja në Tiranë në 10.40.

Hotel Throne Seagate 5* Belek
Hotel 5* Pamukkale

Në pagesë përfshihen:
– Fluturimi me avion vajtje – ardhje, Direkt Tiranë Antalya dhe Denizli -Stamboll – Tiranë.
– Fjetje në Hotel 3 Netë në Antalya dhe 2 Netë në Pamukale.
– All Inclusive në Antalya dhe Mëngjeset dhe darkat sipas programit në Pamukale.
– Transfertat me autobus Aeroporti Antalyas – Hotel në Antalya – Hotel në Pamukkale – Aeroporti Denizli

Në pagesë nuk përfshihen:
– Gjithshka që nuk është përmendur në këtë Program
– Siguracioni në Udhëtim

Tour’s Location

Loading Maps

Tour's Program

Dita e Parë. 
Fluturimi direkt me charter për në Antalya. Nisja në orën 04.30. Mbrritja në orën 07.00. Transferimi dhe Sistemimi në hotel në zonën e Antalyas. All Inclusive në Hotel.

Dita e Dytë. 
Të lirë për Plazh. All Inclusive në Hotel.

Dita e Tretë. 
Të lirë për Plazh. All Inclusive në Hotel.

Dita e Katërt. 
Mëngjesi në Hotel. Nisja për në Pamukkale. Gjatë rrugës pushime të shkurtra. Fjetje dhe Darkë në hotel.


Dita e Pestë. 
Mëngjesi në Hotel. Fjetje dhe Darkë në hotel.

Dita e Gjashtë
Tarnsferta nga Hoteli në Aeroportin Denizli. Fluturimi Denizli - Stamboll - Tiranë. Nisja nga Denizli në orën 07.00. Mbrritja në Tiranë në 10.40.

Hotel Throne Seagate 5* Belek
Hotel 5* Pamukkale

Në pagesë përfshihen:
- Fluturimi me avion vajtje – ardhje, Direkt Tiranë Antalya dhe Denizli -Stamboll - Tiranë.
- Fjetje në Hotel 3 Netë në Antalya dhe 2 Netë në Pamukale.
- All Inclusive në Antalya dhe Mëngjeset dhe darkat sipas programit në Pamukale.
- Transfertat me autobus Aeroporti Antalyas - Hotel në Antalya - Hotel në Pamukkale - Aeroporti Denizli

Në pagesë nuk përfshihen:
- Gjithshka që nuk është përmendur në këtë Program
- Siguracioni në Udhëtim 

Reviews

There is no review

Write a review

  • Gjumi
  • Vendndodhja
  • Sherbimi
  • Pastertia
  • Dhomat

×

Pershendetje!

Mund të na shkruani në WhatsApp ose të dërgoni e-mail në trip2albania@gmail.com

× Na Kontaktoi për Çdo Pyetje?