€149,00

Check Availability

Available
Not Available
Selected

Tour Packages

Tour type: Specific Date
Maximum number of people: 40
Location: Budva
Rate:

Overview

Ne Malin e Zi mund të hyet vetëm me test negativ, rezultati i te cilit duhet te jetë maksimumi i 72 orëve të fundit. 

Kryerja e testit kushton 25 euro. 

Dita e Parë, Nisja nga Tirana për në Budva. Ndalesa gjatë rrugës. Mbrritja në Hotel Iberostar Bellevue. Sistemimi në Hotel. Fjetje dhe All Inclusive në Hotel.

Dita e Dytë, All Inclusive në Hotel.

Dita e Tretë, Mëngjesi i lirë. Kthimi për Tiranë, Ndalesa gjatë rruges. Mbrritja.

Nisja më 3, 10, 17, 24, 31 Korrik, 7, 14, 21, 28 Gusht

Me Shume Detaje: Në pagesë përfshihen:
1. Akomodim në hotel Iberostar 4 yje per 2 netë qëndrimi;
2. All Inclusive për të gjithë kohën e qëndrimit;
3. Pishina, Jacuzzi, Gym.Kujdes:
Në Hotelet e Malit të Zi aplikohet Taksë lokale Qëndrimi.
Klientë DUHET ta paguajnë direkt në Hotel.
Taksat janë:
• Hotel 3* dhe 4*:
– €1.50 për person të rritur në natë
– €1.00 për fëmijë 12 – 17.9 vjeç në natë
– €0.50 për fëmijë 0 – 11.9 vjeç në natë

Shtesë për Transportin me Autobus €20.

Tour’s Location

Tour's Program

DETAJET E TURIT


Ne Malin e Zi mund të hyet vetëm me test negativ, rezultati i te cilit duhet te jetë maksimumi i 72 orëve të fundit.

Kryerja e testit kushton 25 euro.Dita e Parë, Nisja nga Tirana për në Budva. Ndalesa gjatë rrugës. Mbrritja në Hotel Iberostar Bellevue. Sistemimi në Hotel. Fjetje dhe All Inclusive në Hotel.

Dita e Dytë, All Inclusive në Hotel.

Dita e Tretë, Mëngjesi i lirë. Kthimi për Tiranë, Ndalesa gjatë rruges. Mbrritja.

Nisja më 3, 10, 17, 24, 31 Korrik, 7, 14, 21, 28 Gusht

Me Shume Detaje: Në pagesë përfshihen:
1. Akomodim në hotel Iberostar 4 yje per 2 netë qëndrimi;
2. All Inclusive për të gjithë kohën e qëndrimit;
3. Pishina, Jacuzzi, Gym.

Kujdes:
Në Hotelet e Malit të Zi aplikohet Taksë lokale Qëndrimi.
Klientë DUHET ta paguajnë direkt në Hotel.
Taksat janë:
• Hotel 3* dhe 4*:
- €1.50 për person të rritur në natë
- €1.00 për fëmijë 12 - 17.9 vjeç në natë
- €0.50 për fëmijë 0 - 11.9 vjeç në natë

Shtesë për Transportin me Autobus €20.

Reviews

There is no review

Write a review

  • Sleep
  • Location
  • Service
  • Cleanliness
  • Room(s)

×

Pershendetje!

Mund të na shkruani në WhatsApp ose të dërgoni e-mail në trip2albania@gmail.com

× Na Kontaktoi për Çdo Pyetje?