Turqi

Turqia konfirmohet si destinacioni kryesor evropian për pushime

Turqia pa dyshim mbetet zgjedhja e parë, si një destinacion i kompletuar.

Nga të gjitha prezantimet, raportet dhe analizat, Turqia e ka arritur qëllimin e rikthimit si destinacioni kryesor për tregun gjerman, rus, anglez dhe vendeve të tjera evropiane.

 

Pesë rekomandime të vlefshme për të gjithë ata që planifikojnë të udhëtojnë në Turqi

 1. Të rezervoni sa më herët dhe të përfitoni nga Early Booking për periudhën e muajit Mars
 2. Kërkoni nga agjensine tuaj kushtet e udhëtimit dhe njoftohuni në detaje me të drejtat tuaja
 3. Kontrolloni validitetin e pasaportës, për udhëtim në Turqi duhet të keni së paku edhe 6 muaj validitet
 4. Pajisuni me Sigurim shëndetësor në udhëtim, kontrollet mjekësore në Turqi janë shumë të shtrenjta. Shumica e operatoreve ju ofrojnë shërbimin e Sigurimit në udhëtim
 5. Kërkoni nga Operatori informata mbi numrin kujdestar i cili mund të ju nevojitet gjatë pushimit tuaj.
Fluturime Charter për në Antalya. Mbi 330 Hotele Disponibël.
Datat e Fluturimeve për në  Antalya. Ju mund të kombinoni fluturimet tuaja sipas dëshirës me qëndrime të pa kufizuara.
Kujdes: Nisjet nga Tirana janë në Mëngjesin e Datave te Poshtëshënuara dhe Kthimet janë në Mëngjesin e Datave te Poshtëshënuara.
Nëse dëshironi mund të Rezervoni vetëm 6 netë në Hotele.

TIRANË – ANTALYA
Datat dhe Oraret e Nisjeve nga Tirana

Maj 2020
Qershor 2020

Korrik 2020

 Gusht 2020

Shtator 2020

17 Maj, 04:30 4 Qershor, 04:30

2 Korrik, 04:30

1 Gusht, 04:30

3 Shtator, 04:30

24 Maj, 04:30 7 Qershor, 04:30

3 Korrik, 04:30

2 Gusht, 04:30

4 Shtator, 04:30

31 Maj, 04:30 11 Qershor, 04:30

5 Korrik, 04:30

6 Gusht, 04:30

6 Shtator, 04:30

14 Qershor, 04:30

9 Korrik, 04:30

7 Gusht, 04:30

10 Shtator, 04:30

  18 Qershor, 04:30 10 Korrik, 04:30

8 Gusht, 04:30

13 Shtator, 04:30

  21 Qershor, 04:30

12 Korrik, 04:30

9 Gusht, 04:30

20 Shtator, 04:30

  25 Qershor, 04:30

16 Korrik, 04:30

13 Gusht, 04:30

  28 Qershor, 04:30

17 Korrik, 04:30

14 Gusht, 04:30

 

19 Korrik, 04:30

15 Gusht, 04:30

 

23 Korrik, 04:30

16 Gusht, 04:30

 

24 Korrik, 04:30

20 Gusht, 04:30

 

 

 

26 Korrik, 04:30

21 Gusht, 04:30

 

 

 

30 Korrik, 04:30

22 Gusht, 04:30

 

 

 

31 Korrik, 04:30

23 Gusht, 04:30

 

 

 

27 Gusht, 04:30

 

 

 

28 Gusht, 04:30

 

 

 

30 Gusht, 04:30

 

   

 

 

   

 

 

 

ANTALYA – TIRANË
Datat dhe Oraret e Nisjeve nga Antalya

Maj 2020
Qershor 2020
Korrik 2020
Gusht 2020
Shtator 2020
17 Maj, 01:30 4 Qershor, 01:30 2 Korrik, 01:30 1 Gusht, 01:30 3 Shtator, 01:30
24 Maj, 01:30 7 Qershor, 01:30 3 Korrik, 00:30 2 Gusht, 01:30 4 Shtator, 00:30
31 Maj, 01:30 11 Qershor, 01:30 5 Korrik, 01:30 6 Gusht, 01:30 6 Shtator, 01:30
14 Qershor, 01:30 9 Korrik, 01:30 7 Gusht, 00:30 10 Shtator, 01:30
18 Qershor, 01:30 10 Korrik, 00:30 8 Gusht, 01:30 13 Shtator, 01:30
21 Qershor, 01:30 12 Korrik, 01:30 9 Gusht, 01:30 20 Shtator, 01:30
25 Qershor, 01:30 16 Korrik, 01:30 13 Gusht, 01:30
28 Qershor, 01:30 17 Korrik, 00:30 14 Gusht, 00:30
19 Korrik, 01:30 15 Gusht, 01:30
23 Korrik, 01:30 16 Gusht, 01:30
24 Korrik, 00:30 20 Gusht, 01:30
26 Korrik, 01:30 21 Gusht, 00:30
30 Korrik, 01:30 22 Gusht, 01:30
31 Korrik, 00:30 23 Gusht, 01:30
27 Gusht, 01:30
28 Gusht, 00:30
30 Gusht, 01:30

Fluturime Charter për në Antalya. Mbi 330 Hotele Disponibël. Ju mund të kombinoni fluturimet tuaja sipas dëshirës me qëndrime të pa kufizuara.

There are no available car for this location, time and/or date you selected.

  Total: No car found .    view all

  Search for Cars

  Not what you're looking for? Try your search again


  Total: 1 hotel .    Showing 1 - 1 view all

  Search for Hotels

  Not what you're looking for? Try your search again


  Total: 4 tours .    Showing 1 - 4 view all

  Search for Tour

  Not what you're looking for? Try your search again

  There are no available activity for this location, time and/or date you selected.

   Total: No activity found .    view all

   Search for Activity

   Not what you're looking for? Try your search again

   There are no available rentals for this location, time and/or date you selected.

    Total: No rental found .    view all

    Search for Vacation Rentals

    Not what you're looking for? Try your search again

    ×

    Pershendetje!

    Mund të na shkruani në WhatsApp ose të dërgoni e-mail në trip2albania@gmail.com

    × Na Kontaktoi për Çdo Pyetje?