Shqiperi – Greqi – Shqiperi

Në seksionin e mëposhtëm keni të përfshirë linjat dhe oraret në destinacion të ofruara.Nisjet nga qyteti i Tiranës dhe nga qyteti Athinës kanë oraret përkatëse si më poshtë. Zgjedhja mbetet e juaja!

Nisjet nga Tirana

04:00

15:30

17:00

Nisjet nga Athina

08:00

18:30

20:00

×

Pershendetje!

Mund të na shkruani në WhatsApp ose të dërgoni e-mail në trip2albania@gmail.com

× Na Kontaktoi për Çdo Pyetje?