Shqiperi – Gjermani – Shqiperi

Tirane – Kroaci – Austri – Gjermani   

Nisja nga Tirana :

çdo te Hene , te Merkure  te Premte  dhe te Shtune  ne ora  08:00 

 Nisjet nga  Gjermania  :

cdo te  Marte  e te  Premte ora 23.00   (nga  HAMBURGU)

çdo te  Hene e te Premte ora   03.00  ( nga DORTMUNDI 

TIRANE-GJERMANI-TIRANE ÇMIMI OW NE € ÇMIMI  RT NE €
 VEND NDALIMI
MUNCHEN 80 140ZOB-Hackebrucke
ULM  
80 150Bofingen Fembushalltestelle 
Eberhard Finck str
STUTTGART 
80 
150 
APT Terminal 4
KALSRUHE
100
160HBF . Sudseite 
MANNHEIM 
100 160ZOB Heinrich-von-Stephan -str
FRANKFURT/M100 
 180Hbf Pforzheimerstr alt bereich E
KOLN 
100 
 180 ZOB
DUSSELDORF 
100 
180 
HBF West Worringer Str  
ESSEN 100 180 HBF
DORTMUND 
100 
 180ZOB Steinstr.39 
HANOVER120 
 200
ZOB Hbf
HAMBURG 
120 
 200ZOB

.

UDHËTIMI nga  TIRANA BËHET ÇDO TE HENE ,TE MERKURE TE PREMTE DHE TE  SHTUNE ME KËTE ORAR:

QYTETI NGA NISET
 ORA E NISJES
 VENDI I  NISJES
  TIRANA08:00St.i Autobusave te Asllan Rusi
  FUSHE KRUJE
 08:30Te ura e Fushekrujes 
  MILOT 09:00Kryqzimi i Kosoves vll.Halilaj
  LEZHE  09:30Te Taksistat  
 SHKODER  10:30Ura e Bunes te Vataksi 

.Shenim:
Femijet ne moshe deri 2 vjeç udhetojne me bileten e prindit dhe nuk kane ndenjese.
Femijet  2 – 10.99 vjeç  kane sediljen  e tyre  dhe  perfitojne 10 euro  zbritje nga  cmimi  i biletes . 

KUSHTET E LEVIZJES SE LIRE ME PASAPORTE BIOMETRIKE NE BE JANE :Çfarë dokumentesh duhen për të udhëtuar?

     Në rastin kur pasagjerit nuk i kërkohet vizë hyrjeje për në destinacionin ku udhëton, atëherë 

     dokumentacioni për udhëtim duhet të përfshijë:
– pasaportën biometrike;

– bileta e Udhetimit  vajtje  ardhje

– siguracionin e shëndetit për udhëtimin për ditët e qëndrimit;

– ftesën nga pala pritëse ose, në mungese të saj, rezervimin e vlefshëm të hotelit;

– mjete monetare të mjaftueshme për të siguruar qëndrimin (minimalisht 80 euro në ditë)KUJDES

1. Ne Rast moslejimi nga ana e doganes  per kalimin e kufirit nuk eshte pergjesi e kompanise    transportit    dhe nuk ju takon rimbursimi i biletes.

2. Kompania Transportit  nuk mban pergjegjesi ne rast vonese per shkak te motit,     kontrollit ne dogane ose   te ndonje shkaku tjeter qe nuk varet  nga    kompania                                   

3. Bileta nuk kthehet, mund te behet shtyrja e udhetimit ne marreveshje me agjensine 3 dite    para skadences se biletes 

4. Kompania nuk mban asnje pergjegjesi per bagazhet, te cilat duhet te jene nen mbikqyrjen     e pasagjerit gjate gjithe kohes se udhetimit dhe ngarkim- shkarkim.

5.Nese pasagjeri nuk  paraqitet  diten e nisjes  e humbet  bileten  dhe te drejten per te udhetuar.

6.Pasagjeret qe e kane bilete Vajtjeardhje  te  percaktuar    duhet ta  konfirmojne ate min 5  dite para dates se nisjes .

7.Pasagjeret  kane te drejte te marin  falas nje valixhe  valixhen e dyte e kan me pagese extra.

8.Nese anullohet  udhetimi per faj te  kompanise  pasagjerit i kthehet  pagesa e plote .

9.Pasagjeri  duhet te  jete ne vendin e nisjes  30 min para  orarit te  percaktuar  per nisje. 

10. Nese  pasagjeri  humbet  bileten  nuk eshte pergjegjesia e kompanise 

11.Kompania  nuk eshte e detyruar te  coje pasagjerin jashte  stacioneve te planifikuara  ne bilete .

×

Pershendetje!

Mund të na shkruani në WhatsApp ose të dërgoni e-mail në trip2albania@gmail.com

× Na Kontaktoi për Çdo Pyetje?