Sharm el Sheik

Pushime në Sharm el Sheikh

Sharm el Sheikh, oferta verore : Pushime në Sharm el Sheikh. Kaloni pushimet verore në një nga vendet më të ngrohta dhe të mbushur me resorte ndërtuara posacërisht për nevojat e turistëve. Kjo paketë turistike përfshin udhëtim në Egjipt me charter.  Kontaktoni  për këto pushime verore, apo paketa turistike në vende të tjera fantastike, me cmimet më të volitshme.

Sharm el Sheikh
Fluturime me charter vajtje ardhje direkt nga Tirana
▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃

Viza për Shtetasit e Shqipërisë merret dhe paguhet në mbrritje në Aeroport dhe kushton $27
Viza për Shtetasit e Kosovës duhet të merret në Ambasadën e Egjiptit

Nisja nga Tirana 05:30AM – Mbrritja në Sharm El Sheikh 09:00AM
Nisja nga Sharm El Sheikh 01:00AM – Mbrritja në Tiranë 04:30AM

KUJDES: Dhoma ne hotel merret ne oren 14:00 te dites qe mberrini, dhe dorezohet ne oren 12:00 ne dreke. Pra, ju do mberrini heret ne hotel por nuk e merrni dot dhomen deri ne oren 14:00. Kete kohe mund ta kaloni ne ambjetet e hotelit. Gjithashtu, diten qe largoheni, dhomen e lironi ne oren 14:00 dhe do qendroni ne ambjetet e hotelit deri ne mbremje qe vjen ju merr shoqeruesi. Sipas deshires, me kosto shtese, mund ta mbani dhomen per check out te vone, deri ne mbremjte.

Nisja nga Tirana 00:01 AM – Mbrritja në Sharm El Sheikh 03:00 AM

KORRIK
GUSHT
 SHTATOR
06 Korrik
03 Gusht
 07 Shtator
13 Korrik
10 Gusht
 14 Shtator
20 Korrik
17 Gusht
.
27 Korrik
24 Gusht
31 Gusht
Nisja ne ora 00:01  AM
Mberitja ne ora  03:00  AM
Nisja ne ora  00:01  AM
Mberitja ne ora 03:00 AM
Nisja ne ora  00:01  AM
Mberitja ne ora 03:00  AM
Nisja nga Sharm El Sheikh 20:00 PM – Mbrritja në Tiranë 23:00 PM
KORRIK
 GUSHT
 SHTATOR
06 Korrik
03 Gusht
7 Shtator
13 Korrik
10 Gusht
14 Shtator
20 Korrik
17 Gusht
 20 Shtator
27 Korrik
24 Gusht
.
31 Gusht
.
Nisja ne ora  20:00 PM
Mbrritja në ora 23:00 PM
Nisja ne ora  20:00 PM

Mbrritja në ora 23:00 PM

Nisja ne ora  20:00 PM

Mbrritja në ora 23:00 PM

Cmimet per person per 6 nete qendrimi. Fluturimi i perfshire!

Hotele te sugjeruar:

Maritim J.V Golf & Resort 5*
Novotel Palm Wing 5*
Sierra 5*
Sultan Garden 5*
Barcelo Tiran Resort 5*
Royal Albatros Moderna 5*
Tropitel Naama Bay 5*
Baron Palms 5* (Vetëm të Rritur)
Baron Resort 5*
Rixos 5*L

Te perfshira :
✔Fluturimi charter Tirane-Sharm -Tirane
✔ Akomodimi ne hotel per 6 nete qendrimi
✔ Koncepti i hotelit ALL INCLUSIVE
✔ Transferta Aeroport-Hotel dhe anasjelltas ne kthim

AMWAJ OYOUN HOTEL & RESORT

Hotel 4* SHARM EL SHEIK,  STANDARD RESORT RELAXE AREA / ALL INCLUSIVE  ECONOMY HOTEL

939 ,04 EUR

=================

TROPITEL DAHAB

Hotel 4* SHARM EL SHEIK,STANDARD GARDEN/POOL VIEW ROOM / HALF BOARD

939 ,04 EUR

=================

PARROTEL AQUA PARK RESORT

Hotel 4*  SHARM EL SHEIK, STANDARD GARDEN/POOL VIEW ROOM / ALL INCLUSIVE

1.039 ,28 EUR

=================

AURORA ORIENTAL RESORT

Hotel 5* SHARM EL SHEIK, STANDARD GARDEN ROOM / ALL INCLUSIVE

989 ,16 EUR

=================

XPERIENCE SAINT GEORGE SSH

Hotel 4*SHARM EL SHEIK, GARDEN VIEW ROOM / ALL INCLUSIVE

1.001 ,68 EUR

=================

CONTINENTAL PLAZA BEACH

Hotel 5*SHARM EL SHEIK, STANDARD POOL VIEW / ALL INCLUSIVE

1.189 ,60 EUR

=================

XPERIENCE KIROSEIZ PARKLAND

Hotel  5*  SHARM EL SHEIK, STANDARD GARDEN/POOL VIEW ROOM / ALL INCLUSIVE

1.064 ,32 EUR

=================

PARROTEL BEACH RESORT

Hotel  5* SHARM EL SHEIK, STANDARD GARDEN/POOL VIEW ROOM / ALL INCLUSIVE

1.264 ,78 EUR

=================

CHARMILLION CLUB RESORT

Hotel 5* SHARM EL SHEIK, STANDARD ROOM / ALL INCLUSIVE

1.101 ,92 EUR

=================

CHARMILLION CLUB AQUA PARK

Hotel 4* SHARM EL SHEIK, STANDARD ROOM / ALL INCLUSIVE

1.101 ,92 EUR

=================

CHARMILLION LIFE RESORT

Hotel 4* SHARM EL SHEIK, STANDARD ROOM / ALL INCLUSIVE

1.101 ,92 EUR

=================

REGENCY PLAZA AQUA PARK AND SPA

Hotel 5* SHARM EL SHEIK, STANDARD GARDEN ROOM / ALL INCLUSIVE

1.114 ,44 EUR

=================

NOVOTEL PALM HOTEL

Hotel 5* SHARM EL SHEIK, SUPERIOR ROOM / ALL INCLUSIVE

1.126 ,96 EUR

=================

NOVOTEL BEACH HOTEL

Hotel 5* SHARM EL SHEIK, SUPERIOR ROOM / ALL INCLUSIVE

1.126 ,96 EUR

=================

BARCELO TIRAN SHARM

Hotel  5*

SHARM EL SHEIK,

STANDARD GARDEN ROOM / ALL INCLUSIVE

STANDARD HOTEL

1.126 ,96 EUR 1.104 ,42 EUR

=================

CHARMILLION GARDENS AQUA PARK

Hotel  5*

SHARM EL SHEIK,

FAMILY GARDEN VIEW / ALL INCLUSIVE

STANDARD HOTEL

1.126 ,96 EUR 1.104 ,42 EUR

=================

XPERIENCE SEA BREEZE HOTEL

Hotel  5*

SHARM EL SHEIK,

STANDARD ROOM / ALL INCLUSIVE

STANDARD HOTEL

1.126 ,96 EUR 1.104 ,42 EUR

=================

JAZ MIRABEL BEACH RESORT

Hotel 5*

SHARM EL SHEIK,

STANDARD GARDEN VIEW / ALL INCLUSIVE

OUR SUGGESTION – STANDARD HOTEL

1.139 ,50 EUR 1.116 ,72 EUR

=================

SUNRISE DIAMOND BEACH RESORT

Hotel  5*

SHARM EL SHEIK,

DIAMOND CLUB NON RENOVATED ROOM / ALL INCLUSIVE

STANDARD HOTEL

1.314 ,88 EUR 1.128 ,85 EUR

=================

CORAL SEA WATERWORLD

Hotel  5*

SHARM EL SHEIK,

STANDARD ROOM / ALL INCLUSIVE

STANDARD HOTEL

1.189 ,60 EUR 1.165 ,80 EUR

=================

CORAL SEA HOLIDAY RESORT

Hotel  5*

SHARM EL SHEIK,

STANDARD ROOM / ALL INCLUSIVE

STANDARD HOTEL

1.189 ,60 EUR 1.165 ,80 EUR

=================

XPERIENCE KIROSEIZ PREMIER

Hotel  5*

SHARM EL SHEIK,

STANDARD ROOM / ALL INCLUSIVE

ECONOMY HOTEL

1.189 ,60 EUR 1.165 ,80 EUR

=================

AQUA BLU SHARM RESORT SHARM EL SHEIKH

Hotel 4*

SHARM EL SHEIK,

STANDARD ROOM / ALL INCLUSIVE

ECONOMY HOTEL

1.252 ,24 EUR 1.227 ,20 EUR

=================

GRAND ROTANA RESORT & SPA

Hotel  5*

SHARM EL SHEIK,

CLASSIC GARDEN ROOM / ALL INCLUSIVE

LUXURY HOTEL

1.289 ,84 EUR 1.264 ,04 EUR

=================

REEF OASIS BLUE BAY RESORT & SPA

Hotel  5*

SHARM EL SHEIK,

STANDARD ROOM / ALL INCLUSIVE PLUS

STANDARD HOTEL

1.289 ,84 EUR 1.264 ,04 EUR

=================

MONTE CARLO HOTEL

Hotel  5*

SHARM EL SHEIK,

DELUXE GARDEN VIEW / ULTRA ALL INCLUSIVE

OUR SUGGESTION – STANDARD HOTEL

1.314 ,88 EUR 1.288 ,58 EUR

=================

STELLA DI MARE HOTEL & RESORT

Hotel  5*

SHARM EL SHEIK,

VILLA ROOM / ALL INCLUSIVE

OUR SUGGESTION – STANDARD HOTEL

1.607 ,20 EUR 1.295 ,69 EUR

=================

REEF OASIS BEACH RESORT

Hotel  5*

SHARM EL SHEIK,

PREFERRED ROOM / ALL INCLUSIVE PLUS

STANDARD HOTEL

1.327 ,42 EUR 1.300 ,88 EUR

=================

JAZ BELVEDERE HOTEL

Hotel  5*

SHARM EL SHEIK,

SUPERIOR DELUXE GARDEN VIEW ROOM / ALL INCLUSIVE

STANDARD HOTEL

1.540 ,40 EUR 1.336 ,71 EUR

=================

SHERATON SHARM RESORT

Hotel  5*

SHARM EL SHEIK,

VILLAS AREA GARDEN VIEW ROOM / ALL INCLUSIVE

STANDARD HOTEL

1.377 ,52 EUR 1.349 ,96 EUR

=================

ALBATROS PALACE SHARM EL SHEIKH

Hotel  5*

SHARM EL SHEIK,

STANDARD GARDEN/POOL VIEW ROOM / ALL INCLUSIVE

STANDARD HOTEL

1.377 ,52 EUR 1.349 ,96 EUR

=================

ROYAL ALBATROS MODERNA

Hotel  5*

SHARM EL SHEIK,

STANDARD ROOM / ALL INCLUSIVE

OUR SUGGESTION – STANDARD HOTEL

1.377 ,52 EUR 1.349 ,96 EUR

=================

ALBATROS AQUA PARK

Hotel  5*

SHARM EL SHEIK,

STANDARD ROOM / ALL INCLUSIVE

STANDARD HOTEL

1.377 ,52 EUR 1.349 ,96 EUR

=================

ALBATROS LAGUNA BEACH ex Laguna Vista Resort

Hotel  5*

SHARM EL SHEIK,

STANDARD GARDEN/POOL VIEW ROOM / ALL INCLUSIVE

OUR SUGGESTION – ECONOMY HOTEL

1.377 ,52 EUR 1.349 ,96 EUR

=================

ALBATROS LAGUNA GARDEN ex Laguna Vista Garden

Hotel  4*

SHARM EL SHEIK,

STANDARD GARDEN/POOL VIEW ROOM / ALL INCLUSIVE

ECONOMY HOTEL

1.402 ,58 EUR 1.374 ,52 EUR

=================

TROPITEL NAAMA BAY HOTEL

Hotel  5*

SHARM EL SHEIK,

STANDARD GARDEN/POOL VIEW ROOM / ALL INCLUSIVE

STANDARD HOTEL

1.440 ,16 EUR 1.411 ,36 EUR

=================

CORAL SEA SENSATORI RESORT

Hotel  5*

SHARM EL SHEIK,

STANDARD ROOM / ALL INCLUSIVE

OUR SUGGESTION – STANDARD HOTEL

1.502 ,80 EUR 1.472 ,74 EUR

=================

SENTIDO REEF OASIS SENSES RESORT

Hotel  5*

SHARM EL SHEIK,

SUPERIOR ROOM / ALL INCLUSIVE PLUS

STANDARD HOTEL

1.502 ,80 EUR 1.472 ,74 EUR

=================

CLEOPATRA LUXURY RESORT

Hotel  5*

SHARM EL SHEIK,

SUPERIOR GARDEN VIEW / ALL INCLUSIVE

STANDARD HOTEL

1.703 ,26 EUR 1.669 ,20 EUR

=================

SUNRISE ARABIAN BEACH RESORT

Hotel  5*

SHARM EL SHEIK,

SUPERIOR POOL/SIDE SEA VIEW ROOM / ALL INCLUSIVE

OUR SUGGESTION – LUXURY HOTEL

2.204 ,38 EUR 1.778 ,20 EUR

=================

BARON PALMS RESORT

Hotel  5*

SHARM EL SHEIK,

SUPERIOR CLASSIC ROOM / ALL INCLUSIVE

LUXURY HOTEL

1.878 ,64 EUR 1.841 ,06 EUR

=================

RIXOS SHARM EL SHEIKH

Hotel  5*

SHARM EL SHEIK,

SUPERIOR ROOM / ULTRA ALL INCLUSIVE

OUR SUGGESTION – LUXURY HOTEL

2.058 ,36 EUR 2.017 ,20 EUR

=================

BARON RESORT SHARM

Hotel  5*

SHARM EL SHEIK,

SUPERIOR CLASSIC ROOM / PREMIUM ALL INCLUSIVE

OUR SUGGESTION – LUXURY HOTEL

2.116 ,68 EUR 2.074 ,34 EUR

=================

RIXOS PREMIUM SEA GATE

Hotel 5*

SHARM EL SHEIK,

SUPERIOR ROOM / PREMIUM ALL INCLUSIVE

OUR SUGGESTION – LUXURY HOTEL

2.274 ,36 EUR 2.228 ,88 EUR

=================

STEIGENBERGER ALCAZAR SHARM

Hotel  5*

SHARM EL SHEIK,

SUPERIOR GARDEN VIEW / ULTRA ALL INCLUSIVE

OUR SUGGESTION – LUXURY HOTEL

2.417 ,36 EUR 2.369 ,02 EUR

=================

SUNRISE MONTEMARE RESORT

Hotel  5*

SHARM EL SHEIK,

SUPERIOR GARDEN VIEW / ALL INCLUSIVE

OUR SUGGESTION – LUXURY HOTEL

2.680 ,44 EUR  2.626 ,84 EUR

×

Pershendetje!

Mund të na shkruani në WhatsApp ose të dërgoni e-mail në trip2albania@gmail.com

× Na Kontaktoi për Çdo Pyetje?