Become a Partner

1 Rregjistrohu si Partner

Rregjistrohuni si Partner ne Shitje dhe Perfitoni Komisjon 5- 10 %  mbi Shitjen e shërbimeve si  :

  1. Udhetimeve  Turistike

  2. Rezervimit te Hoteleve

  3. Pushimeve Verore dhe Dimerore

2 Rregjistro Hotelin apo Dhomat tuaja të pushimit

Partneret e hoteleve dhe të akomodimeve të tjera mund të rregjistrojnë vetë dhomat e tyre bashkë me çmimet përkatese. Reklamimi do të jetë falas nga ana jonë. Për çdo shitje mbahet një komisjon sipas marreveshjes.

Mund të Rregjistroni: 

Hotele, Hostele

Apartamente pushimi

Apartamente dhe dhoma me qera ditore apo mujore.

3 Rezervo më Shumë, Fito më Shumë

Gjithashtu ne Faqen tonë mund të rregjistroni makinat tuaja me qera, eskursionet ditore ( me varka, parashuta, kuaj, motorra etj)

×

Pershendetje!

Mund të na shkruani në WhatsApp ose të dërgoni e-mail në trip2albania@gmail.com

× Na Kontaktoi për Çdo Pyetje?