Vjeshtë në Dubai, 5 Ditë €599

Vjeshtë në Dubai, 5 Ditë €599

Dita e Parë: Nisja me Autobus nga Tirana në Aeroportin e Shkupit. Fluturimi Shkup – Dubai. Paraqitja ne Check…

Vjeshtë në Barcelonë, 4 Ditë €399

Dita e Parë: Nisja me Autobus nga Tirana në Aeroportin e Podgoricës. Fluturimi direkt Podgoricë – Barcelonë. Nisja…

Vjeshtë në Paris, 7 ditë €349

Dita e Parë: Nisja në orën 01:00 nga Tirana me autobus. Pas kryerjes së veprimeve doganore kufitare…

Vjeshtë në Izrael, 5 Ditë €599

Dita e Parë: Fluturimi nga Tirana për në Tel Aviv, nëpërmjet Stambollit. Nisja nga Tirana 02.45, Mbrritja…

Biletat e avionit duke filluar nga 20€

🌺Promocioni vazhdon ende per biletat e avionit duke filluar nga 20€🌺 🌸Oher – Milano 20€ 🌸Oher –…

Oferta Speciale – Maldive

Pushime në Plazhet e Ishujve Maldive Rezervoni në fillim fluturimin me Kompaninë Ajrore që dëshironi, dhe…

Mostar, Medugorje, Ujvara Kravices, Dubrovnik 99€

Nisjet 6,13,20,27 Shtator Dita e pare: Nisja nga Tirana ne oren 05: 00 te mengjesit. Ndalesa e…

×

Pershendetje!

Mund të na shkruani në WhatsApp ose të dërgoni e-mail në trip2albania@gmail.com

× Na Kontaktoi për Çdo Pyetje?