Lehtesirat hoteliere: Fushe Basketbolli

Oferta Turistike, Udhetime,  Pushime, Plazh, Bileta, Hotele Ski

Magra Austria Hotel

Magra Austria është një një ekohotel natyror. Hoteli gjenden në një vend të mrekullueshëm. Zona është e njohur për klimën kurative dhe për mungesën totale të ndotjes ajrore apo akustike. Hoteli ndodhet në një zonë malore të përshatshme jo vetëm për pushime dimërore por edhe për qëndrime gjate periudhave të tjera të vitit. Hotel Magra […]

Read More
×

Pershendetje!

Mund të na shkruani në WhatsApp ose të dërgoni e-mail në trip2albania@gmail.com

× Na Kontaktoi për Çdo Pyetje?