Stamboll, 4 Ditë/ 2 Netë €79, 4 Ditë/ 3 Netë €99

Vizitohet: Stamboll dhe Selanik. Fjetje: 2 netë në Stamboll. – Hotel 3* dhe 4* – €79 – Hotel 5*…

Vjeshtë në Barcelonë, 4 Ditë €399

Dita e Parë: Nisja me Autobus nga Tirana në Aeroportin e Podgoricës. Fluturimi direkt Podgoricë – Barcelonë. Nisja…

Verë në Paris, 7 ditë €349

Dita e Parë: Nisja në orën 01:00 nga Tirana me autobus. Pas kryerjes së veprimeve doganore kufitare…

Vjeshtë në Izrael, 5 Ditë €599

Dita e Parë: Fluturimi nga Tirana për në Tel Aviv, nëpërmjet Stambollit. Nisja nga Tirana 02.45, Mbrritja…

Korfuz, 3 Ditë €99

Dita e Parë: Nisja nga Tirana në oren 22.00 të nje nate më parë dhe udhëtimi për në Korfuz nëpërmjet…

Mostar, Medugorje, Ujvara Kravices, Dubrovnik 99€

Dita e pare: Nisja nga Tirana ne oren 05: 00 te mengjesit. Ndalesa e pare ne Shkoder…

×

Pershendetje!

Mund të na shkruani në WhatsApp ose të dërgoni e-mail në trip2albania@gmail.com

× Na Kontaktoi për Çdo Pyetje?