Category: Pushime Antalya2020

Oferta Turistike, Udhetime,  Pushime, Plazh, Bileta, Hotele Ski

Jadore Deluxe 5*, Plazh.com Ekskluzive, All Inclusive, Side, 7 Ditë €559. Zbritje 57% në Hotel për Nisje më 21, 22, 25 Gusht.

Jadore Deluxe 5*, Plazh.com Ekskluzive, All Inclusive, Side, 7 Ditë €559.Zbritje 57% në Hotel për Nisje më 21, 22, 25 Gusht.Çmimi Ishte €901 – Bëhet €559 për person për 6 netë Nisje më 21, 22, 25 Gusht.Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë.KUJDES; Nëse mbyllet kufiri me Turqinë para Nisjes, ju kthejmë 100% pagesën për të gjithë Rezervimet e […]

Read More
Oferta Turistike, Udhetime,  Pushime, Plazh, Bileta, Hotele Ski

Armas Prestige 5*, Plazh.com Ekskluzive, UAI, Kemer, nje person 7 Ditë €449, një Familje me 2 Rritur + 2 Fëmijë deri 12 vjeç, 7 Ditë €1585.

Armas Prestige 5*, Plazh.com Ekskluzive, Ultra All Inclusive, Kemer, nje person 7 Ditë €449, një Familje me 2 Rritur dhe 2 Fëmijë deri 12 vjeç, 7 Ditë €1585.Zbritje 65% në Hotel për Nisje më 21, 22, 25 Gusht.2 Fëmijë deri 12 vjeç Falas në Hotel.Çmimi Ishte €743 – Bëhet €449 për një person, për 6 netë Nisje […]

Read More
×

Pershendetje!

Mund të na shkruani në WhatsApp ose të dërgoni e-mail në trip2albania@gmail.com

× Na Kontaktoi për Çdo Pyetje?