Category: Blog

Oferta Turistike, Udhetime,  Pushime, Plazh, Bileta, Hotele Ski

Jadore Deluxe 5*, Plazh.com Ekskluzive, All Inclusive, Side, 7 Ditë €559. Zbritje 57% në Hotel për Nisje më 21, 22, 25 Gusht.

Jadore Deluxe 5*, Plazh.com Ekskluzive, All Inclusive, Side, 7 Ditë €559.Zbritje 57% në Hotel për Nisje më 21, 22, 25 Gusht.Çmimi Ishte €901 – Bëhet €559 për person për 6 netë Nisje më 21, 22, 25 Gusht.Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë.KUJDES; Nëse mbyllet kufiri me Turqinë para Nisjes, ju kthejmë 100% pagesën për të gjithë Rezervimet e […]

Read More
Oferta Turistike, Udhetime,  Pushime, Plazh, Bileta, Hotele Ski

Njoftim lidhur me kufizimet e shteteve në raport me regjimin e lëvizjes së qytetarëve shqiptarë*

Ministria për Evropën dhe Punët e Jashtme nisur nga situata e krijuar prej kufizimeve të lëvizjes së lirë të udhëtarëve jashtë vendit, me qëllim parandalimin e situatave problematike, informon në kohë reale për çdo ndryshim të këtij regjimi që lidhet me lëvizjen e qytetarëve shqiptarë https://punetejashtme.gov.al/njoftim-lidhur-me-kufizimet-e-shteteve-ne-raport-me-regjimin-e-levizjes-se-qytetareve-shqiptare/?fbclid=IwAR2Sk9Jj4IIOsm4zzV2NDIKYFRR7U8TmmtnpR_97N6_BNaTowhgcUcPXJwY • Itali Dekreti i datës 12 gusht 2020, i […]

Read More
Oferta Turistike, Udhetime,  Pushime, Plazh, Bileta, Hotele Ski

START TOUR ALBANIA vleresohet si agjensia me e mire ne Shqiperi per 2019 nga World Travel Awards

Disa momente gjate ndarjes se cmimeve ne Madeira, Portugali, ku START TOUR ALBANIA vleresohet si AGJENSIA ME E MIRE NE SHQIPERI https://www.worldtravelawards.com/winners/2019/europe

Read More
×

Pershendetje!

Mund të na shkruani në WhatsApp ose të dërgoni e-mail në trip2albania@gmail.com

× Na Kontaktoi për Çdo Pyetje?