PROGRAMI I UDHËTIMEVE
(Kosovë-Shqiperi-Mali i Zi –Kroaci –Sllovenia-Austri-Gjermani)
Gjakove-Peje-Prishtine-Prizren

 

UDHËTIMI BËHET ÇDO TE SHTUNDE DHE ÇDO TE MERKURE ME KËTE ORAR

 

TIRANE 08:00                St.i Autobusave te Asllan Rusi
FUSHE KRUJE 08.30    Te ura e Fushekrujes
MILOT 09.00                 Kryqzimi i Kosoves vll.Halilaj
LEZHE 09.30                  Te Taksistat
SHKODER 10.30            Ura e Bunes te Vataksi

 DESTINACIONI 

VAJTJE

VAJTJE -ARRIJTE/

 

 

MUNCHEN ZOB 80€ 140€
ULM Bofingen Fembushalltestelle Eberhard Finck  str 80€ 150€
STUTTGART APT Terminal 4 100€ 150€
MANNHEIM ZOB Heinrich-von-Stephan-str 100€ 160€
FRANKFURT/M Hbf Pforzheimerstr Halt bereich E 100€ 180€
KOLN ZOB 100€ 180€
DUSSLDORF Hbf West.Worringer Str 100€ 180€
DORTMUND ZOB.Steinstr.39 100€ 180€
HANNOVER ZOB hbf 120€ 200€
HAMBURG ZOB 120€ 200€

 

Fëmijet deri në moshën dy vjeqare udhëtojnë me bilet të prindërit.

Linja 1 Dortmund – Hanover Tokesore( )

Bus Type :Autobuz
Passenger Capacity :48
Boarding Point
 • Tiranë
 • Hamburg
 • Hannover
 • Dortmund
 • Dusseldorf
 • Köln
 • Frankfurt
 • Mannheim
 • Stuttgart
 • Ulm
 • München
Dropping Point
 • München
 • Ulm
 • Stuttgart
 • Mannheim
 • Frankfurt
 • Köln
 • Dusseldorf
 • Dortmund
 • Hannover
 • Hamburg
 • Tiranë

Bli Bileten

 • Tiranë
 • Hamburg
 • Hannover
 • Dortmund
 • Dusseldorf
 • Köln
 • Frankfurt
 • Mannheim
 • Stuttgart
 • Ulm
 • München
  ×

  Pershendetje!

  Mund të na shkruani në WhatsApp ose të dërgoni e-mail në trip2albania@gmail.com

  × Na Kontaktoi për Çdo Pyetje?