Bus Type: Autobuz

Oferta Turistike, Udhetime,  Pushime, Plazh, Bileta, Hotele Ski

Tiranë- Shkup – Tiranë

Ditet e nisjeve Cdo Dite Qytetet e nisjes Vendi i nisjes Nisja Mberritja Vajtje Vajtje – Ardhje Shkup – Durres Shkup Busterminal 06:00 12:15 20€ 30€ Shkup – Tirane Shkup Busterminal 06:00 13:00 20€ 30€ Tetove – Durres Tetove Busterminal 07:00 12:15 15€ 25€ Tetove – Tirane Tetove Busterminal 07:00 13:00 15€ 25€ Gostivar – […]

Read More
Oferta Turistike, Udhetime,  Pushime, Plazh, Bileta, Hotele Ski

Linja 3 Gjermani Dortmund Tokesore

Ditet e nisjeve Nga Shqipëria cdo të mërkurë e të shtunë, Nga Gjermania cdo të martë e të shtunë   Qytetet e nisjes Vendi i nisjes Nisja Mberritja Vajtje Vajtje – Ardhje Tirane – München Sheshi Asllan Rusi Busterminal 09:30 08:00 80€ 130€ Tirane – Ulm Sheshi Asllan Rusi Busterminal 09:30 09:30 80€ 150€ Tirane […]

Read More
Oferta Turistike, Udhetime,  Pushime, Plazh, Bileta, Hotele Ski

Linja 2 Gjermani Dortmund Detare

Tiranë – Dortmund detare via Itali   Ditet e nisjeve Nga Shqipëria çdo të martë, Nga Gjermania çdo të shtunë Kjo linjë bëhet me traget Durrës, AL – Bari, IT. Bari, IT – Durrës, AL. Në çmimin e biletës së autobuzit nuk përfshihet çmimi i tragetit, i cili varjon: AD 45€, CHD 35€, INF 15€ […]

Read More
Oferta Turistike, Udhetime,  Pushime, Plazh, Bileta, Hotele Ski

Linja 1 Dortmund – Hanover Tokesore

PROGRAMI I UDHËTIMEVE (Kosovë-Shqiperi-Mali i Zi –Kroaci –Sllovenia-Austri-Gjermani) Gjakove-Peje-Prishtine-Prizren   UDHËTIMI BËHET ÇDO TE SHTUNDE DHE ÇDO TE MERKURE ME KËTE ORAR   TIRANE 08:00                St.i Autobusave te Asllan Rusi FUSHE KRUJE 08.30    Te ura e Fushekrujes MILOT 09.00                 Kryqzimi […]

Read More
×

Pershendetje!

Mund të na shkruani në WhatsApp ose të dërgoni e-mail në trip2albania@gmail.com

× Na Kontaktoi për Çdo Pyetje?