All Inclusive Halkidiki 4 Ditë €79, 5 Ditë €99

Nisja nga Tirana ne oren 23:00 te dates paraardhese: Lexoni me poshte datat dhe cmimet perkatese per [...]
Read More

All Inclusive në Korfuz, 4 Ditë €99, 5 Ditë €119

Nisja nga Tirana ne oren 22:00 te dates paraardhese: Lexoni me poshte datat e nisjeve cmimet perkate [...]
Read More

Fluturime nga Tirana, Ohri, Podgorica,Prishtina dhe Shkupi

💥Fluturime nga 🌸Tirana, 🌼Ohri, 🌺Podgorica,🌼Prishtina dhe 🌺Shkupi me cmimet me [...]
Read More

Stamboll, 4 Ditë/ 2 Netë €79, 4 Ditë/ 3 Netë €99

Vizitohet: Stamboll dhe Selanik. Fjetje: 2 netë në Stamboll. – Hotel 3* dhe 4* – € [...]
Read More

START TOUR ALBANIA vleresohet si agjensia me e mire ne Shqiperi per 2019 nga World Travel Awards

Disa momente gjate ndarjes se cmimeve ne Madeira, Portugali, ku START TOUR ALBANIA vleresohet si AG [...]
Read More
×

Pershendetje!

Mund të na shkruani në WhatsApp ose të dërgoni e-mail në trip2albania@gmail.com

× Na Kontaktoi për Çdo Pyetje?