#ROME me Super Oferte!

3 Dite te plota ✈25 Nentor – 170 Euro/P Hotel Pyramid 2* + Mengjeset Perfshihet:1- Bileta e [...]
Read More

Festat e Nëntorit Korfuz 115€

Nisja 28 Nentor Në Çmim përfshihen :✔️ -Transporti Komod vajtje ardhje✔️- Trageti ng [...]
Read More

Festat e Nëntorit Selanik 89€

Dadat e Nisjes ►  28, 29 Nentor Dita e Parë:Nisja ne ora 05.00 nga Tirana.  Vazhdimi udhëtimit [...]
Read More

Festat e Nëntorit Dubrovnik Hotel Sheraton

=➤ Dita 1) Nisja ne oren 05:00 te mengjesit. Pas kalimit te pikes doganore Murriqan, ndalese per t [...]
Read More

Weekend në Preveza – Lefkada, 3 Ditë €59

Dita e Parë: Nisja nga Tirana në oren 02.00 dhe udhëtimi për në Preveza nëpërmjet Q [...]
Read More
×

Pershendetje!

Mund të na shkruani në WhatsApp ose të dërgoni e-mail në trip2albania@gmail.com

× Na Kontaktoi për Çdo Pyetje?