Çarter Antalya

Antalya 2021 – Ofertat  per  pushime verore

Fluturime Charter për në Antalya.

Datat e Fluturimeve për në  Antalya. Ju mund të kombinoni fluturimet tuaja sipas dëshirës me qëndrime të pa kufizuara.

 

TIRANË – ANTALYA
Datat dhe Oraret e Nisjeve nga Tirana

 

 

KUJTESE : Të nderuar klientë, nëse jeni të pajisur dhe shfrytëzoni Pasaportën e Republikës së Shqipërisë për udhëtimin tuaj në Turqi, dokumenti juaj i udhëtimit duhet të ketë vlefshmëri të paktën 6 (gjashtë) muaj nga data e kthimit.
Nëse pasaporta është e vlefshme 3 muaj (90 ditë) nga data e kthimit, ju nuk do të lejoheni të udhëtoni.

Qershor 2021 Korrik 2021 Gusht 2021 Shtator 2021
28 Maj 2 Korrik 3 Gusht 3 Shtator
29 Maj 3 Korrik 6 Gusht 4 Shtator
04 Qershor 6 Korrik 7 Gusht 7 Shtator
05 Qershor 9 Korrik 10 Gusht 10 Shtator
08 Qershor 10 Korrik 13 Gusht 11 Shtator
11 Qershor 13 Korrik 14 Gusht 14 Shtator
12 Qershor 16 Korrik 20 Gusht 17 Shtator
15 Qershor 17 Korrik 21 Gusht 18 Shtator
18 Qershor 20 Korrik 24 Gusht 21 Shtator
19 Qershor 23 Korrik 27 Gusht 27 Shtator
22 Qershor 24 Korrik 28 Gusht  
25 Qershor 27 Korrik 31 Gusht  
26Qershor 30 Korrik    
29 Qershor 31 Korrik    

Add title

 

ANTALYA – TIRANË
Datat dhe Oraret e Nisjeve nga Antalya

 

Qershor 2021 Korrik 2021 Gusht 2021 Shtator 2021
3 Qershor 1 Korrik 2 Gusht, 01.30 2 Shtator
04 Qershor 2 Korrik 5 Gusht, 01.30 3 Shtator
07 Qershor 5 Korrik 6 Gusht, 01.30 6 Shtator
10 Qershor 8 Korrik 9 Gusht, 00.30 9 Shtator
11 Qershor 9 Korrik 12 Gusht, 01.30 10 Shtator
14 Qershor 12 Korrik 13 Gusht, 01.30 13 Shtator
17 Qershor 15 Korrik 16 Gusht ,02:20 16 Shtator
18 Qershor 16 Korrik 19 Gusht, 01.30 17 Shtator
21 Qershor 19 Korrik 20 Gusht, 00.30 20 Shtator
24 Qershor 22 Korrik 23 Gusht, 01.30 23 Shtator
25 Qershor 23 Korrik 26 Gusht, 02:40  
28 Qershor 26 Korrik 27 Gusht, 01.30  
  29 Korrik 30 Gusht , 01.30  
  30 Korrik    

 

 

×

Pershendetje!

Mund të na shkruani në WhatsApp ose të dërgoni e-mail në trip2albania@gmail.com

× Na Kontaktoi për Çdo Pyetje?