Armas Prestige 5*, Plazh.com Ekskluzive, UAI, Kemer, nje person 7 Ditë €449, një Familje me 2 Rritur + 2 Fëmijë deri 12 vjeç, 7 Ditë €1585.

Armas Prestige 5*, Plazh.com Ekskluzive, UAI, Kemer, nje person 7 Ditë €449, një Familje me 2 Rritur + 2 Fëmijë deri 12 vjeç, 7 Ditë €1585.

Armas Prestige 5*, Plazh.com Ekskluzive, Ultra All Inclusive, Kemer, nje person 7 Ditë €449, një Familje me 2 Rritur dhe 2 Fëmijë deri 12 vjeç, 7 Ditë €1585.
Zbritje 65% në Hotel për Nisje më 21, 22, 25 Gusht.
2 Fëmijë deri 12 vjeç Falas në Hotel.
Çmimi Ishte €743 – Bëhet €449 për një person, për 6 netë Nisje më 21, 22, 25 Gusht.
Çmimi Ishte €2341 – Bëhet €1585 për një Familje me 2 Rritur dhe 2 Fëmijë deri 12 vjeç, për 6 netë Nisje më 21, 22, 25 Gusht.
Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë.
KUJDES; Nëse mbyllet kufiri me Turqinë para Nisjes, ju kthejmë 100% pagesën për të gjithë Rezervimet e Reja.

Tags:,
×

Pershendetje!

Mund të na shkruani në WhatsApp ose të dërgoni e-mail në trip2albania@gmail.com

× Na Kontaktoi për Çdo Pyetje?