Festat e Nëntorit Selanik 89€

Festat e Nëntorit Selanik 89€

Dadat e Nisjes ►  28, 29 Nentor

Dita e Parë:
Nisja ne ora 05.00 nga Tirana.  Vazhdimi udhëtimit me autobuz nëpërmjet Kapshticës për në Selanik. Pushime gjate rruges. Mberritja në Selanik. Akomodimi ne hotel ne qender te qytetit.

Dita e Dytë:
Mengjesi ne hotel. Fillojne vizitat e atraksioneve kryesore te Selanikut: Sheshi Aristotel, Kulla e Bardhë, zona Tsimiski dhe monumente të tjera historike të qytetit. Pasditja e lire.

Dita e Tretë:
Mengjesi ne Hotel. Nisja për në Shqipëri. Gjatë rrugës ndalesa të shkurtra. Mbrritja në Trane.

Ne cmim perfshihet:

 • Udhëtimi vajtje-ardhje me autobus komod.
 • Shetitjet me autobus sipas programit.
 • Akomodim në hotel me 3 yje ne qender te qytetit për 2 netë qëndrimi.
 • Mëngjeset për të gjitha ditët e qendrimit.
 • Guide profesionale

Ne cmim nuk perfshihet:

 • Gjithshka që nuk është përmendur në këtë program.

Femijet:

 • 0-2 vjec jane falas;
 • 2-12 vjec, perfiton 20 Euro zbritje;
 • mbi 12 vjec, pagese e plote;
 • nese nuk i ka mbushur 18 vjec, dhe udheton me njerin ose asnjerin nga prinderit, i duhet patjeter prokure e noterizuar.

Rreth Rezervimit:

 • Per rezervim, mund te paguani 50% te shumes tani, ndersa pagesen e plote deri 5 dite para nisjes.
 • Pagesa e bere eshte e pakthyeshme.
 • Agjensia nuk mban pergjegjesi per personat e kthyer nga policia per arsye te ndryshme sic jane mungese dokumentacioni, espuls, etj.
Tags:, ,

Post Discussion

Be the first to comment “Festat e Nëntorit Selanik 89€”

×

Pershendetje!

Mund të na shkruani në WhatsApp ose të dërgoni e-mail në trip2albania@gmail.com

× Na Kontaktoi për Çdo Pyetje?