Weekend All Inclusive në Korfuz, 3 Ditë €79

Dita e Parë: Nisja nga Tirana në oren 22.00 të nje nate më parë dhe udhëtimi për në Korfuz nëpërmjet Igumenicës me autobuz dhe traget. Pushime të shkurtra gjatë rrugës. Mbërritja në Korfuz në orën 10.00. Sistemimi dhe All Inclusive në Hotel.

Dita e Dytë: All Inclusive në Hotel. Pasdite, Vizitë me Guidë në qytetin e Korfuzit.

Dita e Tretë : Nisja nga Korfuzi me traget dhe nëpërmjet Igumenicës për në Tiranë. Mbrritja në Shqipëri.

Nisja më çdo të Premte në Korrik

Kujdes:
Nga 1 Janari 2018, në të gjithë Hotelet e Greqisë aplikohet Taksë lokale Qëndrimi
Klientë DUHET ta paguajnë direkt në Hotel. 
Taksat janë: 
• Hotel 5*: €4.00 për dhomë në natë
• Hotel 4*: €3.00 për dhomë në natë
• Hotel 3*: €1.50 për dhomë në natë
• Hotel 2* dhe 1*: €0.50 për dhomë në natëMe Shume Detaje: Në pagesë përfshihen:
-Udhëtimi vajtje – ardhje me autobus dhe traget.
-Akomodimi në Hotel Telemachos 2*S dhe Messonghi Beach 3*S
-All Inclusive për të gjithë ditët e qëndrimit.
-Vizitë me Shoqërues Shqiptar ne qytetin e Korfuzit..

Çmimet e dhomave

» Weekend I
nga 30/08/2019 në 01/09/2019
Tarifa»
Hotel Telemachos 2*S Dhomë Standart (Max: 3 Rritur + 1 Fëmijë)
€ 89.00 

Hotel Corfu Belvedere 3* Dhomë Standart (Max: 3 Rritur + 1 Fëmijë)
€ 139.00 

Hotel Messonghi 3*S Dhomë Standart (Max: 3 Rritur + 1 Fëmijë)
€ 149.00 


» Weekend II
nga 06/09/2019 në 08/09/2019
Tarifa»
Hotel Telemachos 2*S Dhomë Standart (Max: 3 Rritur + 1 Fëmijë)
€ 89.00 

Hotel Corfu Belvedere 3* Dhomë Standart (Max: 3 Rritur + 1 Fëmijë)
€ 129.00 

Hotel Messonghi 3*S Dhomë Standart (Max: 3 Rritur + 1 Fëmijë)
€ 139.00 


» Weekend III
nga 13/09/2019 në 15/09/2019
Tarifa»
Hotel Telemachos 2*S Dhomë Standart (Max: 3 Rritur + 1 Fëmijë)
€ 79.00 

Hotel Corfu Belvedere 3* Dhomë Standart (Max: 3 Rritur + 1 Fëmijë)
€ 119.00 

Hotel Messonghi 3*S Dhomë Standart (Max: 3 Rritur + 1 Fëmijë)
€ 129.00 


» Weekend IV
nga 20/09/2019 në 22/09/2019
Tarifa»
Hotel Telemachos 2*S Dhomë Standart (Max: 3 Rritur + 1 Fëmijë)
€ 79.00 

Hotel Corfu Belvedere 3* Dhomë Standart (Max: 3 Rritur + 1 Fëmijë)
€ 109.00 

Hotel Messonghi 3*S Dhomë Standart (Max: 3 Rritur + 1 Fëmijë)
€ 119.00 


» Weekend V
nga 27/09/2019 në 29/09/2019
Tarifa»
Hotel Telemachos 2*S Dhomë Standart (Max: 3 Rritur + 1 Fëmijë)
€ 79.00 

Hotel Corfu Belvedere 3* Dhomë Standart (Max: 3 Rritur + 1 Fëmijë)
€ 109.00 

Hotel Messonghi 3*S Dhomë Standart (Max: 3 Rritur + 1 Fëmijë)
€ 119.00 


» Weekend VI
nga 04/10/2019 në 06/10/2019
Tarifa»
Hotel Telemachos 2*S Dhomë Standart (Max: 3 Rritur + 1 Fëmijë)
€ 79.00 

Hotel Corfu Belvedere 3* Dhomë Standart (Max: 3 Rritur + 1 Fëmijë)
€ 109.00 

Hotel Messonghi 3*S Dhomë Standart (Max: 3 Rritur + 1 Fëmijë)
€ 119.00 


» Weekend VII
nga 11/10/2019 në 13/10/2019
Tarifa»
Hotel Telemachos 2*S Dhomë Standart (Max: 3 Rritur + 1 Fëmijë)
€ 79.00 

Hotel Corfu Belvedere 3* Dhomë Standart (Max: 3 Rritur + 1 Fëmijë)
€ 109.00 

Hotel Messonghi 3*S Dhomë Standart (Max: 3 Rritur + 1 Fëmijë)
€ 119.00 


Çmimi për person të Rritur në Dhomë Dyshe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

×

Pershendetje!

Mund të na shkruani në WhatsApp ose të dërgoni e-mail në trip2albania@gmail.com

× Na Kontaktoi për Çdo Pyetje?