Weekend në Preveza – Lefkada, 3 Ditë €59

Weekend në Preveza – Lefkada, 3 Ditë €59Dita e Parë: Nisja nga Tirana në oren 02.00 dhe udhëtimi për në Preveza nëpërmjet Qafë Botës me autobus. Pushime të shkurtra gjatë rrugës. Mbërritja në Parga. Vizitë dhe Kohë e lirë. Vazhdimi i udhëtimit. Sistemi në Hotel. Pasdite vonë vizitë në Preveza. Fjetje në Hotel.

Dita e Dytë: Mëngjesi në Hotel. Nisja për në portin e Nidrit, nga ku dhe do merret anija.
Shëtitja me Anije eshte opsionale. Kushton 24 euro. Vizitohen: Porto Katsiki, Meganisi, Scorpions, Fiskardo, Papanikoli, Kefaolonia dhe Itaka. Udhetimi me anije zgjat rreth 8 orë me ndalesa për plazh. Ata që nuk dëshirojnë shëtitjen me anije mund të qëndrojne per Plazh në Lefkada. Pasdite, Vizitë në Lefkada. Kthimi në Hotel. Fjetje në Hotel.

Dita e Tretë: Mëngjesi në Hotel. Nisja për në Shqipëri. Ndalesë dhe Vizitë në Janinë. Kalimi nëpërmjet Kakavisë për në Tiranë. Mbrritja në Shqipëri.

Nisja më 20, 27 Shtator Hotelet:

Për Nisje më 20 Shtator
Ocean 4*

Për Nisje më 27 Shtator
Poseidon Beach 3*

Kujdes:- Shëtitje me Anije 8 orë €24.
Nidri – Meganisi – Plazh Port Kaciqi – Kefalonia – Plazh Ithaka -Scorpions – Scorpidi – Shpella Papanikoli – Maduri – NidriMe Shume Detaje: Me Shume Detaje: Në pagesë përfshihen:
-Udhëtimi vajtje – ardhje me autobus.
-Akomodimi në Hotel.
-Mëgjeset për të gjithë ditët e qëndrimit.
-Vizitë me Shoqërues Shqiptar në: Parga, Preveza, Lefkada dhe Janina.

Çmimet e dhomave

Çmimet e dhomave

» Weekend II
nga 20/09/2019 në 22/09/2019
Tarifa»
Dhomë Standart Hotel 2*S (Max: 3 Rritur + 1 Fëmijë)
€ 59.00


» Weekend III
nga 27/09/2019 në 29/09/2019
Tarifa»
Dhomë Standart Hotel 2*S (Max: 3 Rritur + 1 Fëmijë)
€ 59.00


Çmimi për person të Rritur në Dhomë Dyshe


Tags:, , , , , , , , ,

Post Discussion

Be the first to comment “Weekend në Preveza – Lefkada, 3 Ditë €59”

×

Pershendetje!

Mund të na shkruani në WhatsApp ose të dërgoni e-mail në trip2albania@gmail.com

× Na Kontaktoi për Çdo Pyetje?