All Inclusive në Korfuz, 4 Ditë €99, 5 Ditë €119

All Inclusive në Korfuz, 4 Ditë €99, 5 Ditë €119


Nisja nga Tirana ne oren 22:00 te dates paraardhese:

Lexoni me poshte datat e nisjeve cmimet perkatese per cdo date!

Në pagesën për person në dhomë dyshe përfshihen:
1. Akomodim All Inclusive në hotel (mengjes, dreke, darke dhe pije gjate vakteve),
2. Vajtje – Ardhje me autobus.

Në pagesë nuk janë përfshirë:
1. Gjithshka që nuk është përmendur në këtë program.
2. Taksa e qytetit qe eshte e vlefshme qe ne Janar te 2018, 1.5 euro ne hotel me 3* per dhome/ per nate , 2 euro ne hotel me 4* per dhome/ per nate, dhe 4 euro ne hotel me 5* per dhome/ per nate.

Çmimi për person të Rritur në Dhomë Dyshe

Kujdes:
Nga 1 Janari 2018, në të gjithë Hotelet e Greqisë aplikohet Taksë lokale Qëndrimi
Klientë DUHET ta paguajnë direkt në Hotel. 
Taksat janë: 
• Hotel 5*: €4.00 për dhomë në natë
• Hotel 4*: €3.00 për dhomë në natë
• Hotel 3*: €1.50 për dhomë në natë
• Hotel 2* dhe 1*: €0.50 për dhomë në natë


 Verë – 5 Ditë XX
nga 20/09/2019 në 24/09/2019
Tarifa»
Telemachos 2*S Dhomë Standart (Max: 2 Rrritur + 2 Fëmijë ose 3 Rritur)
€ 119.00

Corfu Belvedere 3* Dhomë Standart (Max: 2 Rrritur + 2 Fëmijë ose 3 Rritur)
€ 189.00

Messonghi Beach 3*S Dhomë Standart (Max: 3 Rritur ose 2 Rritur + 2 Fëmijë)
€ 219.00


» Verë – 8 Ditë XX5
nga 20/09/2019 në 27/09/2019
Tarifa»
Telemachos 2*S Dhomë Standart (Max: 2 Rrritur + 2 Fëmijë ose 3 Rritur)
€ 179.00

Corfu Belvedere 3* Dhomë Standart (Max: 2 Rrritur + 2 Fëmijë ose 3 Rritur)
€ 309.00

Messonghi Beach 3*S Dhomë Standart (Max: 3 Rritur ose 2 Rritur + 2 Fëmijë)
€ 359.00


» Verë – 4 Ditë XX
nga 24/09/2019 në 27/09/2019
Tarifa»
Telemachos 2*S Dhomë Standart (Max: 2 Rrritur + 2 Fëmijë ose 3 Rritur)
€ 99.00

Corfu Belvedere 3* Dhomë Standart (Max: 2 Rrritur + 2 Fëmijë ose 3 Rritur)
€ 159.00

Messonghi Beach 3*S Dhomë Standart (Max: 3 Rritur ose 2 Rritur + 2 Fëmijë)
€ 179.00


» Verë – 8 Ditë XX4
nga 24/09/2019 në 01/10/2019
Tarifa»
Telemachos 2*S Dhomë Standart (Max: 2 Rrritur + 2 Fëmijë ose 3 Rritur)
€ 179.00

Corfu Belvedere 3* Dhomë Standart (Max: 2 Rrritur + 2 Fëmijë ose 3 Rritur)
€ 309.00

Messonghi Beach 3*S Dhomë Standart (Max: 3 Rritur ose 2 Rritur + 2 Fëmijë)
€ 359.00


» Verë – 5 Ditë XXI
nga 27/09/2019 në 01/10/2019
Tarifa»
Telemachos 2*S Dhomë Standart (Max: 2 Rrritur + 2 Fëmijë ose 3 Rritur)
€ 119.00

Corfu Belvedere 3* Dhomë Standart (Max: 2 Rrritur + 2 Fëmijë ose 3 Rritur)
€ 189.00

Messonghi Beach 3*S Dhomë Standart (Max: 3 Rritur ose 2 Rritur + 2 Fëmijë)
€ 219.00


Çmimi për person të Rritur në Dhomë Dyshe

Tags:, , , , , , , , ,

Post Discussion

Be the first to comment “All Inclusive në Korfuz, 4 Ditë €99, 5 Ditë €119”

×

Pershendetje!

Mund të na shkruani në WhatsApp ose të dërgoni e-mail në trip2albania@gmail.com

× Na Kontaktoi për Çdo Pyetje?