All Inclusive Halkidiki 4 Ditë €79, 5 Ditë €99

All Inclusive Halkidiki 4 Ditë €79, 5 Ditë €99


Nisja nga Tirana ne oren 23:00 te dates paraardhese:

Lexoni me poshte datat dhe cmimet perkatese per cdo date!

Në pagesën për person në dhomë dyshe përfshihen:
1. Akomodim All Inclusive në hotel,
2. Vajtje – Ardhje me autobus.

Në pagesë nuk janë përfshirë:
1. Gjithshka që nuk është përmendur në këtë program.
2. Taksa e qytetit qe eshte e vlefshme qe ne Janar te 2018, 1.5 euro ne hotel me 3* per dhome/ per nate , 2 euro ne hotel me 4* per dhome/ per nate, dhe 4 euro ne hotel me 5* per dhome/ per nate.

Kujdes:
Nga 1 Janari 2018, në të gjithë Hotelet e Greqisë aplikohet Taksë lokale Qëndrimi
Klientë DUHET ta paguajnë direkt në Hotel. 
Taksat janë: 
• Hotel 5*: €4.00 për dhomë në natë
• Hotel 4*: €3.00 për dhomë në natë
• Hotel 3*: €1.50 për dhomë në natë
• Hotel 2* dhe 1*: €0.50 për dhomë në natë


Çmimet e dhomave

» Verë – 5 Ditë XX
nga 20/09/2019 në 24/09/2019
Tarifa»
Calypso 2*S Dhomë Standart (Max: 2 Rritur +1 Fëmijë)
€ 99.00

Kassandra Bay 2*S Dhomë Standart (Max: 3 Rritur + 1 Fëmijë)
€ 119.00

Kriopigi Beach 4* Dhomë Standart (Max: 3 Rritur)
€ 189.00


» Verë – 8 Ditë XX5
nga 20/09/2019 në 27/09/2019
Tarifa»
Calypso 2*S Dhomë Standart (Max: 2 Rritur +1 Fëmijë)
€ 139.00

Kassandra Bay 2*S Dhomë Standart (Max: 3 Rritur + 1 Fëmijë)
€ 169.00

Kriopigi Beach 4* Dhomë Standart (Max: 3 Rritur)
€ 299.00


» Verë – 4 Ditë XIX
nga 24/09/2019 në 27/09/2019
Tarifa»
Calypso 2*S Dhomë Standart (Max: 2 Rritur +1 Fëmijë)
€ 79.00

Kassandra Bay 2*S Dhomë Standart (Max: 3 Rritur + 1 Fëmijë)
€ 89.00

Kriopigi Beach 4* Dhomë Standart (Max: 3 Rritur)
€ 149.00


» Verë – 8 Ditë XX4
nga 24/09/2019 në 01/10/2019
Tarifa»
Calypso 2*S Dhomë Standart (Max: 2 Rritur +1 Fëmijë)
€ 139.00

Kassandra Bay 2*S Dhomë Standart (Max: 3 Rritur + 1 Fëmijë)
€ 169.00

Kriopigi Beach 4* Dhomë Standart (Max: 3 Rritur)
€ 299.00


» Verë – 5 Ditë XXI
nga 27/09/2019 në 01/10/2019
Tarifa»
Calypso 2*S Dhomë Standart (Max: 2 Rritur +1 Fëmijë)
€ 99.00

Kassandra Bay 2*S Dhomë Standart (Max: 3 Rritur + 1 Fëmijë)
€ 119.00

Kriopigi Beach 4* Dhomë Standart (Max: 3 Rritur)
€ 189.00


Çmimi për person të Rritur në Dhomë Dyshe

Tags:, , , , , , , , ,

Post Discussion

Be the first to comment “All Inclusive Halkidiki 4 Ditë €79, 5 Ditë €99”

×

Pershendetje!

Mund të na shkruani në WhatsApp ose të dërgoni e-mail në trip2albania@gmail.com

× Na Kontaktoi për Çdo Pyetje?