Fluturime nga Tirana, Ohri, Podgorica,Prishtina dhe Shkupi

Fluturime nga Tirana, Ohri, Podgorica,Prishtina dhe Shkupi


💥Fluturime nga 🌸Tirana, 🌼Ohri, 🌺Podgorica,🌼Prishtina dhe 🌺Shkupi me cmimet me ekonomike !!!✈️💥✈️Nxitoni të prenotoni datën tuaj të udhëtimit me super cmimet më të mira

🧳Tiranë – Bergamo 59 Euro
🧳Tirane – Milano 60 Euro
🧳Tirane – Bolonja 60 Euro
🧳Tirane – Venezia 60 Euro
🧳Tirane – Verona 60 Euro
🧳Tirane – Pisa 60 Euro
🧳Tiranë – Napoli 65 Euro
🧳Tiranë – Rome 75 Euro
🧳Tiranë – Genova 85 Euro
🧳Tirane – Bari 90 Euro
🧳Tirane – Firenze 90 Euro
🧳Tirane – Ancona 90 Euro
🧳Tirane – Rimini 100 Euro
🧳Tiranë – Perugia 110 Euro
🧳Tiranë – Torino 110 Euro
🏝🏝
🍓Tiranë – Londër 39 Euro
🍓Tiranë – Budapest 39 Euro
🍓Tiranë – Amsterdam 59 Euro
🍓Tiranë – Zurich 59 Euro
🍓Tiranë – Bruksel 65Euro
🍓Tiranë – Dortmund 69 Euro
🍓Tiranë – Stamboll 79Euro
🍓Tiranë – Athinë 89 Euro
🍓Tiranë – Stuttgart 89 Euro
🍓Tiranë – Cologne 105 Euro
🍓Tiranë – Paris 109 Euro
🍓Tiranë – Dusseldorf 109 Euro
🍓Tiranë – Ankara 109 Euro
🍓Tiranë – Izmir 119 Euro
🏝🏝
🌿Ohrid – Milano 29 Euro
🌿Ohrid – London 39 Euro
🌿Ohrid – Dortmund 49 Euro
🌿Ohrid – Basel 65 Euro
🌿Ohrid – Vienna 69 Euro
🌿Ohrid – Malmo 79 Euro
🏝🏝
🍡Podgoricë – Bologna 29 Euro
🍡Podgoricë – Memmingen 35 Euro 
🍡Podgoricë – Milano 39 Euro
🍡Podgoricë – Budapest 59 Euro
🍡Podgoricë – Londër 69 Euro
🍡Podgoricë – Wroclaw 69 Euro
🍡Podgoricë – Barcelona 75 Euro
🍡Podgoricë – Stuttgart 85 Euro
🍡Podgoricë – Bruksel 95 Euro
🍡Podgoricë – Berlin 99 Euro
🍡Podgoricë – Stockholm 109 Euro
🏝🏝
🍥Prishtinë – Basel 39 Euro
🍥Prishtinë – Memmingen 39 Euro
🍥Prishtinë – Zurich 45 Euro
🍥Prishtinë – Geneva 45 Euro
🍥Prishtinë – Londër 49 Euro
🍥Prishtinë – Dusseldorf 55 Euro
🍥Prishtinë – Stutgart 55 Euro
🍥Prishtinë – Dortmund 59 Euro
🍥Prishtinë – Munich 69 Euro
🍥Prishtinë – Hamburg 105 Euro
🍥Prishtinë – Hanover 105 Euro
🏝🏝
🍭Shkup – Milano 29 Euro
🍭Shkup – Bratislava 30 Euro
🍭Shkup – Venezia 30 Euro
🍭Shkup – Paris 35 Euro
🍭Shkup – Londër 35 Euro
🍭Shkup – Rome 39 Euro
🍭Shkup – Eindhoven 39 Euro
🍭Shkup – Bruksel 45 Euro
🍭Shkup – Frankfurt 49 Euro
🍭Shkup – Basel 49 Euro
🍭Shkup – Cologne 49 Euro
🍭Shkup – Malta 49 Euro
🍭Shkup – Nuremberg 55 Euro
🍭Shkup – Vaxjo 59 Euro
🍭Shkup – Gothenburg 59 Euro
🍭Shkup – Dortmund 59 Euro
🍭Shkup – Hanover 69 Euro
🍭Shkup – Malmo 69 Euro
🍭Shkup – Memmingen 69 Euro
🍭Shkup – Karlsruhe 69 Euro
🍭Shkup – Bremen 79 Euro
🍭Shkup – Stockholm 79 Euro
🍭Shkup – Copenhagen 80 Euro
🍭Shkup – Oslo 80 Euro
🍭Shkup – Berlin 89 Euro
🍭Shkup – Hamburg 99 Euro

🔔Data të caktuara në varësi të destinacionit🔔


Përfshihet:👇
🎁Bileta e avionit vajtje
🎁Taksat aeroportuale️
🎁Bagazhe në varësi të kompanisë


Tags:, , , , ,

Post Discussion

One thought on “Fluturime nga Tirana, Ohri, Podgorica,Prishtina dhe Shkupi

  1. Oferta Turistike, Udhetime,  Pushime, Plazh, Bileta, Hotele Ski
    lasix for dog without prescription

    viagra cialis generica

    5 days ago Reply

Add a comment

×

Pershendetje!

Mund të na shkruani në WhatsApp ose të dërgoni e-mail në trip2albania@gmail.com

× Na Kontaktoi për Çdo Pyetje?