Preveza, 4 Ditë €119, 5 Ditë €149

Nisja nga Tirana ne oren 03:00 heret ne mengjes. Lexoni me poshte datat dhe cmimet perkatese…

Halkidiki 4 Ditë €149, 5 Ditë €179

Nisja nga Tirana ne oren 23:00 te dates paraardhese: Lexoni me poshte datat dhe cmimet perkatese…

Plazh All Inclusive ne Korfuz, 139€

Nisja nga Tirana ne oren 22:00 te dates paraardhese: Lexoni me poshte datat e nisjeve cmimet…

Plazh ne Kroaci, 5 dite, 369€

Datat e tjera te nisjeve:►14, 21 Gusht Dita 1.  Nisja nga Tirana ne oren  04:00. Kalimi ne…

Plazh ne Salerno, Capri, Amalfi, 6 dite, 450€

Datat e tjera te nisjeve :– 7, 14, 21 Gusht – 450€ Dita e Parë: Nisja me…

Fluturime nga Tirana, Ohri, Podgorica,Prishtina dhe Shkupi

💥Fluturime nga 🌸Tirana, 🌼Ohri, 🌺Podgorica,🌼Prishtina dhe 🌺Shkupi me cmimet me ekonomike !!!✈️💥✈️Nxitoni të prenotoni datën tuaj të udhëtimit me super…

×

Pershendetje!

Mund të na shkruani në WhatsApp ose të dërgoni e-mail në trip2albania@gmail.com

× Na Kontaktoi për Çdo Pyetje?