Stamboll, 4 Ditë/ 2 Netë €79, 4 Ditë/ 3 Netë €99

Stamboll, 4 Ditë/ 2 Netë €79, 4 Ditë/ 3 Netë €99


Vizitohet: Stamboll dhe Selanik. 
Fjetje: 2 netë në Stamboll. 
– Hotel 3* dhe 4* – €79 
– Hotel 5* – €89 


PROGRAMI ME 2 NETE FJETJE

Dita e Parë: Nisja nga Tirana në oren 13.00 dhe udhëtimi me autobuz nëpërmjet Kapshticës dhe Selanikut për në Stamboll. Pushime të shkurtra gjatë rrugës.

Dita e Dytë: Mbrritja në Stamboll rreth orës 08.00, Vizitë panoramike me guidë në Monumentet Kryesore të qytetit, si: Xhamia Blu, Hipodromi, Dollmabahce, njohja me Bazilikën e famshme të Shën Sofisë, shëtitje me autobus, kalimi mbi Bririn e Artë nëpërmjet Urës së Gallatës, kalim në urat e varura të Bosforit për të kaluar në Kontinentin Aziatik, vizitë në pikën turistike të Çam Lixha (pikën më të lartë të qytetit, kodra e të dashuruarve). Kthimi në Hotel. Sistemimi dhe Fjetje në Hotel.

Dita e Tretë: Mëngjesi në Hotel. Udhëtim në Eminoy (stacioni i anijeve dhe jahteve për në Bosfor). Lundrim me anije për dy orë në Ngushticën e Bosforit në drejtim të Detit të Zi për të vizituar pjesën bregdetare të Stambollit, Evropën dhe Azinë, si dhe për të parë nga anija kalanë e vjetër, Rumelitisa. Fjetje në Hotel.

Dita e Katërt: Mëngjesi në Hotel. Nisja për në Tiranë. Pushime të shkurtra gjatë rrugës. Ndalesë në Selanik për një vizitë 2 orë. Vazhdimi i udhëtimit.

Dita e Pestë: Mbrritja në Tiranë, rreth orës 08.00.
Nisja çdo të Enjte, Maj

PROGRAMI ME 3 NETE FJETJE

Dita e Parë: Nisja nga Tirana në oren 03.00 dhe udhëtimi me autobuz nëpërmjet Kapshticës dhe Selanikut për në Stamboll. Pushime të shkurtra gjatë rrugës. Mbrritja në Stamboll rreth orës 20.00. Fjetje në Hotel.

Dita e Dytë: Mëngjesi në Hotel. Vizitë panoramike me guidë në Monumentet Kryesore të qytetit, si: Xhamia Blu, Hipodromi, Dollmabahce, njohja me Bazilikën e famshme të Shën Sofisë, shëtitje me autobus, kalimi mbi Bririn e Artë nëpërmjet Urës së Gallatës, kalim në urat e varura të Bosforit për të kaluar në Kontinentin Aziatik, vizitë në pikën turistike të Çam Lixha (pikën më të lartë të qytetit, kodra e të dashuruarve). Kthimi në Hotel. Ssitemimi dhe Fjetje në Hotel.

Dita e Tretë: Mëngjesi në Hotel. Udhëtim në Eminoy (stacioni i anijeve dhe jahteve për në Bosfor). Lundrim me anije për dy orë në Ngushticën e Bosforit në drejtim të Detit të Zi për të vizituar pjesën bregdetare të Stambollit, Evropën dhe Azinë, si dhe për të parë nga anija kalanë e vjetër, Rumelitisa. Fjetje në Hotel.

Dita e Katërt: Mëngjesi në Hotel. Nisja për në Tiranë. Pushime të shkurtra gjatë rrugës. Ndalesë në Selanik për një vizitë 2 orë. Vazhdimi i udhëtimit.

Dita e Pestë: Mbrritja në Tiranë, rreth orës 08.0

Nisja çdo të Enjte, Shtator  – Nëntor
Me Shume Detaje: Në pagesë përfshihen:
-Udhëtimi vajtje – ardhje me autobus.
-Akomodimi 2 ose 3 netë në hotel në qendër të pjesës Evropiane të Stambollit
-Mëngjeset për të gjithë ditët e qëndrimit.
-Shëtitjet në Stamboll me autobus (sipas programit)
-Shoqërues dhe guidë shqiptare, për të gjithë ditët e qëndrimit


Çmimet e dhomave

» Vjeshtë III- 3 Netë
nga 19/09/2019 në 23/09/2019
Tarifa»
Hotel 3* dhe 4* Dhomë Standart (Max: 3 Rritur)
€ 99.00


» Vjeshtë I – 2 Netë
nga 19/09/2019 në 23/09/2019
Tarifa»
Hotel 3* dhe 4* Dhomë Standart (Max: 3 Rritur)
€ 79.00


» Vjeshtë IV- 3 Netë
nga 26/09/2019 në 30/09/2019
Tarifa»
Hotel 3* dhe 4* Dhomë Standart (Max: 3 Rritur)
€ 99.00


» Vjeshtë V – 3 Netë
nga 03/10/2019 në 07/10/2019
Tarifa»
Hotel 3* dhe 4* Dhomë Standart (Max: 3 Rritur)
€ 99.00


» Vjeshtë II – 2 Netë
nga 10/10/2019 në 14/10/2019
Tarifa»
Hotel 3* dhe 4* Dhomë Standart (Max: 3 Rritur)
€ 79.00


» Vjeshtë VI – 3 Netë
nga 10/10/2019 në 14/10/2019
Tarifa»
Hotel 3* dhe 4* Dhomë Standart (Max: 3 Rritur)
€ 99.00


» Vjeshtë VII – 3 Netë
nga 17/10/2019 në 21/10/2019
Tarifa»
Hotel 3* dhe 4* Dhomë Standart (Max: 3 Rritur)
€ 99.00


» Vjeshtë VIII – 3 Netë
nga 24/10/2019 në 28/10/2019
Tarifa»
Hotel 3* dhe 4* Dhomë Standart (Max: 3 Rritur)
€ 99.00


» Vjeshtë III – 2 Netë
nga 31/10/2019 në 04/11/2019
Tarifa»
Hotel 3* dhe 4* Dhomë Standart (Max: 3 Rritur)
€ 79.00


» Vjeshtë XI – 3 Netë
nga 31/10/2019 në 04/11/2019
Tarifa»
Hotel 3* dhe 4* Dhomë Standart (Max: 3 Rritur)
€ 99.00


» Vjeshtë VIII – 3 Netë
nga 28/11/2019 në 02/12/2019
Tarifa»
Hotel 3* dhe 4* Dhomë Standart (Max: 3 Rritur)
€ 99.00


» Vjeshtë IV – 2 Netë
nga 28/11/2019 në 02/12/2019
Tarifa»
Hotel 3* dhe 4* Dhomë Standart (Max: 3 Rritur)
€ 79.00


Çmimi për person të Rritur në Dhomë Dyshe

Tags:, , , , , , , ,

Post Discussion

Be the first to comment “Stamboll, 4 Ditë/ 2 Netë €79, 4 Ditë/ 3 Netë €99”

×

Pershendetje!

Mund të na shkruani në WhatsApp ose të dërgoni e-mail në trip2albania@gmail.com

× Na Kontaktoi për Çdo Pyetje?