Plazh në Maltë, 8 Ditë €729

Dita e Parë: Nisja nga Tirana 08.00 me autobus për në Aeroportin e Shkupit. Pushime të shkurtra gjatë rrugës. Fluturimi Direkt Shkup – Maltë. Nisja në orë 17.50. Mbrritja në Maltë në orën 19.35. Transferta për në Hotel. Sistemimi në Hotel. Darkë dhe Fjetje.

Dita e Dytë: Mëngjes, Të lirë për në Plazh, Drekë, Darkë dhe Fjetje.

Dita e Tretë: Mëngjes, Të lirë për në Plazh, Drekë, Darkë dhe Fjetje.

Dita e Katërt: Mëngjes, Të lirë për në Plazh, Drekë, Darkë dhe Fjetje.

Dita e Pestë: Mëngjes, Të lirë për në Plazh, Drekë, Darkë dhe Fjetje.

Dita e Gjashtë: Mëngjes, Të lirë për në Plazh, Drekë, Darkë dhe Fjetje.

Dita e Shtatë: Mëngjes, Të lirë për në Plazh, Drekë, Darkë dhe Fjetje.

Dita e Tetë: Mëngjes, Të lirë për në Plazh. Drekë. Pasdite, vonë transferta për në Aeroportin e Maltës. Fluturimi Direkt Maltë – Shkup. Nisja nga Malta në orën 20.05. Mbrritja në Shkup në orën 21.50. Udhëtimi i kthimit me autobus për në Tiranë. Pushime të shkurtra gjatë rrugës. Mbërritja në Tiranë.

Nisja më 30 Korrik, 6 Gusht

 
 Bugibba Hotel 3* – Qawra, Malta      

Me Shume Detaje: Në pagesë përfshihen:
– Fjetje 7 Netë në Hotel 3*, Mëngjes, Drekë dhe Darkë në Hotel. 
– Fluturimi Direkt Shkup – Maltë – Shkup.
– Lejohet të merret me vete në avion:
* Një Valixhe 55cmX40cmX23cm Falas
* Një çantë 40cmX30cmX20cm Falas
(Kujdes – Mbi këto përmasa dhe Bagazh për checkin ka shpenzime ekstra).
– Transfertat vajtje Ardhje nga Tirana në Aeroportin e Shkupit dhe nga Aeroporti i Maltës në Hotel.

Plazh në Maltë, 8 Ditë €729

LISTA E ÇMIMEVE

Çmimet e dhomave

» Sezoni I
nga 30/07/2019 në 06/08/2019
Tarifa»
Hotel 3* BUGGIBA HOTEL Dhomë Standart (Max: 3 Rritur)
€ 729.00 


» Sezoni II
nga 06/08/2019 në 13/08/2019
Tarifa»
Hotel 3* BUGGIBA HOTEL Dhomë Standart (Max: 3 Rritur)
€ 729.00 


Çmimi për person të Rritur në Dhomë Dyshe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

×

Pershendetje!

Mund të na shkruani në WhatsApp ose të dërgoni e-mail në trip2albania@gmail.com

× Na Kontaktoi për Çdo Pyetje?