Oferta Speciale – Sharm El Sheikh


Rezervoni në fillim fluturimin dhe për datat përkatëse zgjidhni hotelin sipas dëshirës suaj.

Për Periudhën e Verës ka Fluturime Charter sipas datave të mëposhtme: Kujdes: Nisjet nga Tirana janë në Mëngjesin e Datave te Poshtëshënuara dhe Kthimet janë me Nisje në Mesnatën e një dite më parë të Datave te Poshtëshënuara. Nëse dëshironi, mund të Rezervoni vetëm 6 netë në Hotele.Viza për Shtetasit e Shqipërisë merret dhe paguhet në mbrritje në Aeroport dhe kushton $27
Viza për Shtetasit e Kosovës duhet të merret në Ambasadën e Egjiptit

Nisja nga Tirana 05:30AM – Mbrritja në Sharm El Sheikh 09:00AM
Nisja nga Sharm El Sheikh 23:59AM (të një nate më parë) – Mbrritja në Tiranë 04:00 AM

Korrik 2019 Gusht 2019 Shtator 2019
2 Korrik
6 Gusht 3 Shtator
9 Korrik 13 Gusht 10 Shtator
16 Korrik 20 Gusht 17 Shtator
23 Korrik 27 Gusht 30 Korrik


 All Inclusive Surprizë 4*, 7 Ditë €399Hotel Surprizë – 4* All Inclusive Emrin e hotelit e mësoni një ditë para Nisjes. 
   
 Coral Hills 4*
Çmime të Rishikuara për Rezervime të Hershme deri më 30 Qershor. 
Çmimi €429 për person për 6 netë Qëndrim për Nisje më 2 Korrik.
Çmimi €467 për person për 6 netë Qëndrim për Nisje më 9, 16, 23 Korrik.
Çmimi €471 për person për 6 netë Qëndrim për Nisje më 30 Korrik.
Çmimi €493 për person për 6 netë Qëndrim për Nisje më 6, 13, 20, 27 Gusht, 3, 10 Shtator.
Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë.
   
 Panorama Naama Heights Aqua Park 4*
Çmime të Rishikuara për Rezervime të Hershme deri më 30 Qershor. 
Çmimi €429 për person për 6 netë Qëndrim për Nisje më 2 Korrik.
Çmimi €467 për person për 6 netë Qëndrim për Nisje më 9, 16, 23, 30 Korrik, 6, 13, 20, 27 Gusht, 3, 10 Shtator.
Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë.
   
 Delta Resort 4*
Çmime të Rishikuara për Rezervime të Hershme deri më 30 Qershor. 
Çmimi €429 për person për 6 netë Qëndrim për Nisje më 2 Korrik.
Çmimi €487 për person për 6 netë Qëndrim për Nisje më 9, 16, 23, 30 Korrik, 6, 13, 20, 27 Gusht, 3, 10 Shtator.
Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë.
   
 Melton Beach Resort 5*
Cmime te rishikuara per Rezervime te Hershme deri 30 Qershor.
Çmimi €479 për person për 6 netë Qëndrim për Nisje më 2 Korrik.
Çmimi €514 për person për 6 netë Qëndrim për Nisje më 9, 16, 23 Korrik. 
Çmimi €540 për person për 6 netë Qëndrim për Nisje më 30 Korrik, 6, 13, 20, 27 Gusht.
Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë.
   
 Amwaj Ouyon Resort 5*
Cmime te rishikuara per Rezervime te Hershme deri 30 Qershor.
Çmimi €499 për person për 6 netë Qëndrim për Nisje më 2 Korrik.
Çmimi €549 për person për 6 netë Qëndrim për Nisje më 9, 16, 23, 30 Korrik.
Çmimi €569 për person për 6 netë Qëndrim për Nisje më 6 13, 20 Gusht
Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë.
   
 Regency Plaza 5*
Cmime te rishikuara per Rezervime te Hershme deri 29 Qershor.
Çmimi €559 për person për 6 netë Qëndrim për Nisje më 2, 9 Korrik. 
Çmimi €579 për person për 6 netë Qëndrim për Nisje më 16 Korrik.
Çmimi €589 për person për 6 netë Qëndrim për Nisje më 23, 30 Korrik, 6, 13, 20 Gusht.
Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë.
   
 Pyramisa Beach Resort 5*
Cmime te rishikuara per Rezervime te Hershme deri 29 Qershor.
Çmimi €569 për person për 6 netë Qëndrim për Nisje më 2 Korrik.
Çmimi €599 për person për 6 netë Qëndrim për Nisje më 9, 16, 23, 30 Korrik, 6, 13, 20 Gusht.
Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë.
   
 Maritim J.V Royal Peninsule 5* 
Cmime te rishikuara per Rezervime te Hershme deri 30 Qershor.
Çmimi €589 për person për 6 netë Qëndrim për Nisje më 2 Korrik. 
Çmimi €602 për person për 6 netë Qëndrim për Nisje më 9, 16, 23 Korrik.
Çmimi €622 për person për 6 netë Qëndrim për Nisje më 30 Korrik, 6, 13 Gusht.
Çmimi €602 për person për 6 netë Qëndrim për Nisje më 20 Gusht.
Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë.
   
 Maritim J.V Golf & Resort 5* 
Cmime te rishikuara per Rezervime te Hershme deri 30 Qershor.
Çmimi €609 për person për 6 netë Qëndrim për Nisje më 2, 9, 16, 23, 30 Korrik, 6, 13, 20 Gusht. 
Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë.
   
 Coral Sea Woterworld 5* 
Cmime te rishikuara per Rezervime te Hershme deri 25 Qershor.
Çmimi €635 për person për 6 netë Qëndrim për Nisje më 2, 9, 16, 23 Korrik.
Çmimi €656 për person për 6 netë Qëndrim për Nisje më 30 Korrik, 6, 13, 20 Gusht.
Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë.
   
 Tropitel Naama Bay 5* 
Cmime te rishikuara per Rezervime te Hershme deri 29 Qershor.
Çmimi €635 për person për 6 netë Qëndrim për Nisje më 2, 9, 16, 23, 30 Korrik, 6, 13, 20 Gusht.
Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë. 
   
 Royal Albatros Moderna 5*
Cmime te rishikuara per Rezervime te Hershme deri 29 Qershor.
Çmimi €671 për person për 6 netë Qëndrim për Nisje më 2, 9. 16, 23 Korrik.
Çmimi €720 për person për 6 netë Qëndrim për Nisje më 30 Korrik, 6, 13, 20 Gusht.
Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë.   
   
 Sultan Garden 5* 
Cmime te rishikuara per Rezervime te Hershme deri 18 Qershor.
Çmimi €676 për person për 6 netë Qëndrim për Nisje më 2, 9, 16, 23 Korrik.
Çmimi €696 për person për 6 netë Qëndrim për Nisje më 30 Korrik, 6, 13, 20 Gusht.
Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë.  
   
 Reef Oasis Blue Bay 5* 
Cmime te rishikuara per Rezervime te Hershme deri 29 Qershor.
Çmimi €703 për person për 6 netë Qëndrim për Nisje më 2, 9, 16, 23, 30 Korrik.
Çmimi €821 për person për 6 netë Qëndrim për Nisje më 6 Gusht.
Çmimi €845 për person për 6 netë Qëndrim për Nisje më 13 Gusht.
Çmimi €703 për person për 6 netë Qëndrim për Nisje më 20 Gusht.
Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë.
   
 Movenpick Resort 5*
Cmime te rishikuara per Rezervime te Hershme deri 30 Qershor.
Çmimi €777 për person për 6 netë Qëndrim për Nisje më 2, 9, 16, 23 Korrik.
Çmimi €811 për person për 6 netë Qëndrim për Nisje më 30 Korrik, 6, 13, 20 Gusht.
Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë. 
   
 Baron Palms 5* (Vetem te Rritur)
Cmime te rishikuara per Rezervime te Hershme deri 29 Qershor.
Çmimi €818 për person për 6 netë Qëndrim për Nisje më 2, 9, 16, 23, 30 Korrik, 6, 13, 20 Gusht.
Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë.
   

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

×

Pershendetje!

Mund të na shkruani në WhatsApp ose të dërgoni e-mail në trip2albania@gmail.com

× Na Kontaktoi për Çdo Pyetje?