Oferta Speciale – Parga – Preveza

Pushime në Plazhet e Pargës dhe Prevezës.Udhëtoni me makinë nga Shqiperia për në Plazhet e Pargës dhe Prevezës, rreth 60 – 120 km nga kufiri Shqiptar (Pika Kufitare e Qafë Botës).Ne Ju ofrojmë Transfertën me Autobuz vajtje ardhje nga Tirana deri në Hotel. 
Nisjet janë: 
– çdo të Martë dhe te Premte deri më 30 Shtator 2019
Lichnos Beach Hotel & Suites 5* L – Parga (All Inclusive Light)
Zbritje 35% për Nisje më deri më 7 Qershor, 25% për Nisje 11 Qershor, 20% për Nisje më 14, 18, 21, 25 Qershor.
Çmimi: Ishte  €725 – Bëhet €471 për 6 netë për person për Nisje më 5 Qershor.
Çmimi: Ishte  €612 – Bëhet €399 për 5 netë për person për Nisje më 6 Qershor.
Çmimi: Ishte  €499 – Bëhet €324 për 4 netë për person për Nisje më 7 Qershor.
Shtesa €45 për transportin vajtje – ardhje nga Tirana.
  
Poseidon Beach 3*Superior – Kanali, Preveza (All Inclusive Light) 
Zbritje 10% për Rezervime të Hershme deri më 30 Qershor. 
Çmimi: Ishte €386 – Bëhet €347 për 7 netë për person për Nisje më 7, 11, 14, 18, 21 Qershor. 
Shtesa €45 për transportin vajtje – ardhje nga Tirana.
  
Niko 2*Superior – Kanali, Preveza (All Inclusive Light)
Zbritje 10% për Rezervime të Hershme deri më 30 Qershor.
Çmimi: Ishte €273 – Bëhet €245 për 7 netë për person për Nisje më 7, 11, 14, 18, 21 Qershor.
Shtesa €45 për transportin vajtje – ardhje nga Tirana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

×

Pershendetje!

Mund të na shkruani në WhatsApp ose të dërgoni e-mail në trip2albania@gmail.com

× Na Kontaktoi për Çdo Pyetje?