Oferta Speciale – Maldive

Oferta Speciale – Maldive

Pushime në Plazhet e Ishujve Maldive

Rezervoni në fillim fluturimin me Kompaninë Ajrore që dëshironi, dhe për datat përkatëse zgjidhni hotelin sipas dëshirës suaj.
  
 Paradise Island Resort & Spa 5* – Maldive – All Inclusive 
Çmimi €1872 Eur për person për 7 Netë për Nisje nga 21 Maj deri më 31 Korrik.
Fluturimi i papërfshirë.
  
   Holiday Island Resort & Spa 4*- Maldives – All Inclusive 
Çmimi €1608 për person për 7 Netë për Nisje nga 15 Maj  deri më 31 Korrik.
Fluturimi i papërfshirë.
  
Sun Island Resort & Spa 5* – Maldives – All Inclusive 
Çmimi €1538 për person për 7 Netë për Nisje nga 1 Maj deri më 31 Korrik.
Fluturimi i papërfshirë.
  
Centara Rasfushi Resort 5* – Vetem te rritur. All Inclusive 
Çmimi €2422 për person për 7 Netë për Nisje deri më 31 Tetor.
Fluturimi i papërfshirë
  
Royal Island Resort & Spa 5* – Maldive – All Inclusive 
Çmimi €1795 për person për 7 Netë për Nisje nga 21 Maj deri më 31 Korrik.
Fluturimi i papërfshirë.
 


Atmosphere Kanifushi 5* – Maldives – All Inclusive 
Çmimi €4538 për person për 7 Netë për Nisje nga 6 Janar deri më 28 Prill.
Fluturimi i papërfshirë.
  
Lily Beach Resort & Spa 5* – Maldive – All Inclusive 
Çmimi €4741 për person për 7 Netë për Nisje nga Data 5 Janar deri më 30 Prill.
Fluturimi i papërfshirë.
 
Tags:, , ,

Post Discussion

Be the first to comment “Oferta Speciale – Maldive”

×

Pershendetje!

Mund të na shkruani në WhatsApp ose të dërgoni e-mail në trip2albania@gmail.com

× Na Kontaktoi për Çdo Pyetje?