Mostar, Medugorje, Ujvara Kravices, Dubrovnik 99€

Mostar, Medugorje, Ujvara Kravices, Dubrovnik 99€

Nisjet 6,13,20,27 Shtator

Dita e pare: 
Nisja nga Tirana ne oren 05: 00 te mengjesit. Ndalesa e pare ne Shkoder per nje kafe. Me pas vazhdojme rrugen. Pas praktikave doganore nisja drejt Bosnjes me itinerar : Nikshiq –Mostar-Medjugorje. Ndalesa të shkurtra gjatë rrugës. Mbërritja në qytetin e Mostarit rreth ores 15:00. Vizitojme qytetin e vjeter ku karakteristike eshte Ura e Vjeter. Dreka e lire ne nje nga restorantet e kendshem buze Lumit.(nen sygjerimin tone ). Pas rreth 2 ore qendrimi ne Mostar , vazhdojme rrugen drejt Medugorjes, rreth 20 minuta larg Mostarit. Akomodimi dhe darka ne hotel.

Dita e dyte:
Pas mengjesit , nisemi drejt Malit te Shenjte. Ecje ne kembe rreth 30 minuta. Vazhdojme praktikat e riteve aty, rreth 1 ore. Zbresim nga mali, dhe nisemi drejt nje destinacioni turistik, Ujvarat e Kravices rreth 20 Km nga Medugorja, aty mund te konsumohet dhe dreka ne lokalet qe ndodhen ne ate zone. Pas njue qendrimi rreth 2 ore kthehemi ne Medugorje. Pasditja e lire. Darka na Hotel. Rreth ores 21 :00, vazhdojme ritet ne kishe te organizuar. Vizita e kishës dhe pjesmarrja në liturgjinë sipas orës caktuar. Vizitë trupores së Jezusit të Ringjallur. kundrimi të Zojës së bekuar, lutja e rruzares shenjtë( opsionale). Moment meditimi.

Dita e trete :
Pas mëngjesit në hotel rreth ores 08:30 nisemi drejt Dubrovnikut. Mberritja ne Dubrovnik rreth ores 12:00 Fillojme guidat ne qytetin e vjeter te Dubrovnikut ku do të vizitohet – Raguza e dikurshme me kalanë dhe monumentet historike të tij si: Farmacia më e vjetër e Ballkanit, Kisha Franceskane, Pallati i Dukës, Kisha e Shën Blasius-it, Katedralja, Monumenti i Orlandos etj. Dreka e lire. Rreth ores 15:30 vazhdojme rrugen për në Mal te Zi. Gjate rruges ndalese per kafe ne Budva dhe nisja per ne Tirane.

┏━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━┐
➤➤Në Çmim përfshihen:
✔ Transporti komod vajte – ardhje
✔ Akomodimi në hotel 3* në Medugorje
✔ Mëngjesi dhe darka në hotel
✔ Guidë Medjugorje, Dubrovnik
✔ Shoqërues nga agjensia

➤➤ Në Çmim nuk përfshihen

Gjithcka qe nuk eshte shenuar me siper 
Taksa e turistit e Ujvaren e Kravices 5 Euro
Taksa e turistit ne Dubrovnik 4 Euro per person
┖━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━┛

Tags:, , , ,

Post Discussion

Be the first to comment “Mostar, Medugorje, Ujvara Kravices, Dubrovnik 99€”

×

Pershendetje!

Mund të na shkruani në WhatsApp ose të dërgoni e-mail në trip2albania@gmail.com

× Na Kontaktoi për Çdo Pyetje?