Është koha për
  • relax
  • udhëtime
Hotele në të gjithë botën

Gjeni hotelin që ju përshtatet më shumë. Kontaktoni agjentët tanë!

Udhëtime individuale

Kurseni duke rezervuar biletë avioni + hotel

Destinacione të veçanta

Tajlandë, Kubë, Maldive, Punta Cana, Seychelles, Bali, Singapor, etj

Destinacione

logo

Turqi

Fluturime Charter për në Antalya.

logo

Greqi

Pushime me Transport ne Greqi

logo

Egjipt

Fluturime Charter për në Sharm el Sheik dhe Hurghada

logo

Malta

Udhëtime Turistike

Pushime Verore

Turqi, Egjipt, Greqi, Spanjë, Itali, Maltë etj

Hotele

KËRKONI NDIHMË?

Telefononi

+ 355 699181262

Dërgoni e-mail

trip2albania@gmail.com

Follow Us

Te gjitha te drejtat rezervuar © START TOUR ALBANIA 2020

×

Pershendetje!

Mund të na shkruani në WhatsApp ose të dërgoni e-mail në trip2albania@gmail.com

× Na Kontaktoi për Çdo Pyetje?